Jeejuś! rezerwacja [W-w]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

lubię

Re: Niezły Dżinks, ale Zonk i Jeejuś! No taka sytuacja... [W

Post autor: lubię »

Dobra, nagroda główna - worek 60l świeżych bobów, wyróżnienia - 35l :szczerbaty:
Dusiu, oczywiście że Juno nie jest samiczką, jest jeżozwierzem, przecież widać :D Jeejuś! mnie też rozwala na łopatki - niby zupełni nie "mój" typ świnki, ale jak zobaczyłam tak wielki bałagan na tak małej główce, to już nie mogłam. Jeszcze ta plama na nosie :love:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Dlatego uważam, że to samiczka - podobnie wygląda Eureka :-) jeszcze ma grzebień z sierści wzdłuż grzbietu... i tez ruda plamę na lewym oku
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A ja myślę, że to trzech chłopów jest :D ewentualnie Zonk jest pannicą ;) ale wolałabym żeby to były same panny to by mi mniej smutno było, że ich nie mogę mieć, a może mogę.. :nie_powiem:

Ja Cię Lubię dokładnie rozumiem z tym "nie typem" i Jeejusiem :D w nim się nie da nie zakochać :love:
aggiemica

Post autor: aggiemica »

Dziewczyny jakby Jejuuś okazał/okazała się być panną to ja bym się chyba skusiła żeby spróbować połączyć z moimi dziewczynami :love:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Dżinks - facecik
Zonk - baba z charakterem
Jejuś - na pewno samiczka na moje nieszczęście
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ja obstawiam facecików :)
odeta89

Post autor: odeta89 »

Dżinks będzie samicą, Zonk samcem, a Jeejuś metrosamcem :szczerbaty:
lubię

Post autor: lubię »

Na razie to są cwaniaki - się chyba od Puńka zaraziły i też postanowiły Zoo pozwiedzać :glowawmur: Słyszę jazgot, walenie w kraty, kwikanie - co jest? :shock: Wchodzę do pokoju, a tu cała piątka zwiedza pokój gęsiego: Juno, Zonk, Dżinks, Jeejuś! i na końcu Dydko. Kiedy weszłam nawet się, skubane, nie przestraszyły, łypnęły na mnie okiem Juno, niuchnęły nosami maluchów i potruptały z powrotem. 10 sekund później siedziały w sianie i udawały, że nigdzie ich nie było. Siadłam przy kompie i czekam. Po chwili słyszę szuranie o ściankę wybiegu, dwa szurania, trzy... i wyłoniła się Juno, za nią Dżinks...W związku z czym następne pół godziny spędziłam na uszczelnianiu wybiegu i podpieraniu jego ścian znacznie cięższymi przedmiotami. Na razie nie dają rady tego odsunąć :pray:
A, metrosamiec osiągnął dziś wagę 100g, więc ogłaszam, że przestaję się o nich martwić :szczerbaty:
ilusiek

Post autor: ilusiek »

Hej, witam :D Ale słodziaki trzy :) a mama nie jest do adopcji ? :) Bo to chyba siostra naszej Muffiny :D :

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 07e416bdc7

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... a50d480c32

Sorka za długie linki ale fotki z FB
ginx_87

Post autor: ginx_87 »

Jakie słodziaki, wszystkie bym je wzięła gdybym miała gdzie, :fingerscrossed: za zdoweczko maluchów :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”