☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katiusha

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: katiusha »

Dziewczyny, kupiłam taki sam transporter, jak ma Tutti :102: ( chciałam z niebieskim, ale przyszedł z różem..Co tam..)
Mam jeszcze mały, taki na 1,5 świnki :lol:

Nareszcie skończyłam wyjście klatkowe. Na wszelki zamknięcie dorobione, ale i tak cały czas otwarte...I dale zero wychodzenia :idontknow:
Nie szukajcie lasek, bo na sofie siedzą.

Obrazek
Obrazek

Byliśmy ze Stasiem na spacerku, bo słonko się pokazało i nazbieraliśmy zieleninek. Pipki zajadały z prawdziwym zapałem.

"NIAMNIAMNIAMNIAM.... No dobra, masz od nas 3-sekundową pochwałkę wzrokową."

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niewdzięczne..A ja pierwsze mleczyki w sezonie wytargałam.. :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Skad masz taka klatke? sama robilas?
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

imponująca jest ta klatka :jupi:
a daj zdjęcie transporterka. Ja mam dwa, ale przymierzam się kupić inny jeszcze :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

ANYA - noooo, tymi oto własnymi ręcyma skleciłam :szczerbaty: Na stronie 14 masz relację z budowy, po relacji z kąpieli :szczerbaty: -zapraszam, zobacz mój projekt :lol:
Jolka - poskładałam do szafy, ale to taki patent, jak w linku od Tutti:
http://allegro.pl/transporter-dla-psa-i ... 20464.html
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

ale ci zazdroszczę tej zieleniny :mrgreen: ty tak ich nie rozpieszczaj bo przyjdą śniegi a one będą się awanturowały, żebyś szła im po trawkę :laugh:
ten transporter ja właśnie mam z niebieskim, niska cena i porządny transporter - polecam :ok:
nana81

Post autor: nana81 »

Dziewczyny co sądzicie o tym transporterze? Też ogladałam go już na allegro i chyba w hipciu ale bałam się, że on mocno lichy.
black_sheep

Post autor: black_sheep »

Śliczne świnki i zajefajna klaciora!
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Też się nad nim zastanawiałam, ale właśnie też nie byłam przekonana czy jest dobrze zrobiony i kupiłam taki:

http://merlin.pl/Stefanplast-Transporte ... 14734.html

Wiem, że droższy, ale jestem bardzo zadowolona. No i ma miejsce na pas w samochodzie, więc przypinam chłopaków i jedziemy :)

A co do klatki no to faktycznie imponująca :shock: Raj na ziemi dla świnek :shock:
katiusha

Tak, jak napisała Tutti - transporter przez nas kupiony jest spoczko dla prośków. Assia kupiła prawdziwego mercedesa :like: i jest czadowy, ale na bardzo sporadyczne wycieczki ten niedrogi też jest super i nie jest lichy - do 10 kg da radę.No to moje trzy (przyszłościowo) świnki mają aż nadto - trzeba przyznać, ze jest duży, jak dla nich.
Dziękuję dziewczyny za pochwały klatki :redface: ( i panienek - witaj black_sheep! :102: ) Sama nie byłam pewna, że mi tak pozytywnie wyjdzie mój pomysł. W końcu był to od początku do końca plan autorski. Ale widocznie mam coś maleńkiego z architekta :laugh: I tak mam znów jakieś przebłyski co by tu jeszcze.... :nie_powiem:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

katiusha urządzenie wielofunkcyjne w tym świnkowy architekt :mrgreen: następnym razem jak będę coś zmieniać to cie zatrudnię :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”