☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
Martuś -
Własnoręcznie zrobione cieszy
A prosinki zmalały bo areał wzrósł. Nie wykluczam powiększania klatki, bo doświnienie już gwarantowane.
Farizah - w końcu mam poczucie wykorzystania tego miejsca w rogu pokoju, które im przysługuje.
A tu solar nabiórkowy pod lampką Stasia. Laski jak naleśniki się grzały, ale ja z aparatem=czujność

Ale u nas wieje
Nie jest to dla mnie normalna zima 

Farizah - w końcu mam poczucie wykorzystania tego miejsca w rogu pokoju, które im przysługuje.
A tu solar nabiórkowy pod lampką Stasia. Laski jak naleśniki się grzały, ale ja z aparatem=czujność

Ale u nas wieje

Patrząc na tą willę to myślę, że dziewczyny dawno już zapomniały o krzywdzie jaką im wyrządziłaś kąpielą
Prawdziwe królestwo 

Jakie piękne klatki <3 Jestem absolutnie zakochana i coraz bardziej wkurzona na mój maleńki pokój ;/ Grrrrr....ale ja to sobie kiedyś odbiję ;p
Katiusha mówię Ci na trzech wieprzach nie skończysz! 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Super rozwiązanie 

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Katiusha, czapki z głów!
Taka klatka
. Twoje dziewczyny mają szczęście. Ja najwyżej mogę posiedzieć przy maszynie i coś uszyć.
Super, że zdecydowałaś się na jeszcze jedną pannę. Trzy świnki to najlepszy, moim zdaniem, układ - choć na całą trójcę w jednej klatce trochę musiałam poczekać (od sierpnia do lutego).
A cykoria jest w zasadzie w ciągłej sprzedaży w Carrefourze pakowana po 5 sztuk. Najczęściej tacki są odwrócone, bo nie powinna być wystawiana na światło.
Taka klatka

Super, że zdecydowałaś się na jeszcze jedną pannę. Trzy świnki to najlepszy, moim zdaniem, układ - choć na całą trójcę w jednej klatce trochę musiałam poczekać (od sierpnia do lutego).
A cykoria jest w zasadzie w ciągłej sprzedaży w Carrefourze pakowana po 5 sztuk. Najczęściej tacki są odwrócone, bo nie powinna być wystawiana na światło.
Assia_B - Starałam się, jak mogłam, aby dogodzić bidulkom
Łaskawie wybaczyły..
Harvejowa - ze Stasia pokoju też nieźle uszczknęłam. Klatka to największy mebel, nie licząc sofy
Też bym sobie poszalała... Taki świński pokój oddzielny...Achhhh 
śliwka - na razie Małż przygotowany jest na Amolikę - skrzywdzoną w laboratorium prosię
Ale już dziś pytał czy jeszcze jedną pokrzywdzoną życiowo bidę znalazłam. To się zaśmiałam, ale jak już się przyzwyczai mój chłop do trzech, to może dopełnię do kwartetu..
joanna ch - dzięki! Cieszą mnie laski, gdy hasają po swej willi.
Pulpecja - dziękuję ślicznie! To kierunek Carrefour jutro mnie czeka. Na szczęście nie muszę aż tyle czekać
Tak sobie leżakują moje prosięta ze mną i czytamy forum i uczymy się netu na pamięć. Pyknęłąm więc focie, bo jako stopiszczomaniak nie mogłam się oprzeć...
Pola: Paznokcie do zrobienia, ale co tam, leżymy i wywaliłam stópkę. Duża się rozanieliła i telefonem przy tyłku mi pstrykała:

Dorzuciłam jej drugie stopiszcze. Dobrze, że Duża nie ma problemu z trzymaniem moczu, bo by popuściła

Harvejowa - ze Stasia pokoju też nieźle uszczknęłam. Klatka to największy mebel, nie licząc sofy

śliwka - na razie Małż przygotowany jest na Amolikę - skrzywdzoną w laboratorium prosię

joanna ch - dzięki! Cieszą mnie laski, gdy hasają po swej willi.
Pulpecja - dziękuję ślicznie! To kierunek Carrefour jutro mnie czeka. Na szczęście nie muszę aż tyle czekać

Tak sobie leżakują moje prosięta ze mną i czytamy forum i uczymy się netu na pamięć. Pyknęłąm więc focie, bo jako stopiszczomaniak nie mogłam się oprzeć...
Pola: Paznokcie do zrobienia, ale co tam, leżymy i wywaliłam stópkę. Duża się rozanieliła i telefonem przy tyłku mi pstrykała:

Dorzuciłam jej drugie stopiszcze. Dobrze, że Duża nie ma problemu z trzymaniem moczu, bo by popuściła

Ostatnio zmieniony 11 sty 2015, 14:50 przez katiusha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jakie piękne stópki
Pewnie wczoraj podglądała rozkrok Szkatuły
Gładziutkie stopy, aż chce się pogłaskać...ale wtedy schowają
Pazurki jeszcze nie do skrócenia, bo trochę blisko nerwu...no chyba, że Pola miała na myśli tipsy albo kolor 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM