☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Farizah

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Farizah »

OMG! jak to genialnie wygląda! zazdraszczam!
katiusha

Post autor: katiusha »

Martuś - :like: Własnoręcznie zrobione cieszy :mrgreen: A prosinki zmalały bo areał wzrósł. Nie wykluczam powiększania klatki, bo doświnienie już gwarantowane.
Farizah - w końcu mam poczucie wykorzystania tego miejsca w rogu pokoju, które im przysługuje.

A tu solar nabiórkowy pod lampką Stasia. Laski jak naleśniki się grzały, ale ja z aparatem=czujność :laugh:

Obrazek

Ale u nas wieje :shock: Nie jest to dla mnie normalna zima :roll:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Patrząc na tą willę to myślę, że dziewczyny dawno już zapomniały o krzywdzie jaką im wyrządziłaś kąpielą :) Prawdziwe królestwo :D
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Jakie piękne klatki <3 Jestem absolutnie zakochana i coraz bardziej wkurzona na mój maleńki pokój ;/ Grrrrr....ale ja to sobie kiedyś odbiję ;p
śliwka

Post autor: śliwka »

Katiusha mówię Ci na trzech wieprzach nie skończysz! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Super rozwiązanie :)
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Katiusha, czapki z głów!
Taka klatka :shock: . Twoje dziewczyny mają szczęście. Ja najwyżej mogę posiedzieć przy maszynie i coś uszyć.
Super, że zdecydowałaś się na jeszcze jedną pannę. Trzy świnki to najlepszy, moim zdaniem, układ - choć na całą trójcę w jednej klatce trochę musiałam poczekać (od sierpnia do lutego).
A cykoria jest w zasadzie w ciągłej sprzedaży w Carrefourze pakowana po 5 sztuk. Najczęściej tacki są odwrócone, bo nie powinna być wystawiana na światło.
katiusha

Post autor: katiusha »

Assia_B - Starałam się, jak mogłam, aby dogodzić bidulkom :szczerbaty: Łaskawie wybaczyły..
Harvejowa - ze Stasia pokoju też nieźle uszczknęłam. Klatka to największy mebel, nie licząc sofy :mrgreen: Też bym sobie poszalała... Taki świński pokój oddzielny...Achhhh Obrazek
śliwka - na razie Małż przygotowany jest na Amolikę - skrzywdzoną w laboratorium prosię :szczerbaty: Ale już dziś pytał czy jeszcze jedną pokrzywdzoną życiowo bidę znalazłam. To się zaśmiałam, ale jak już się przyzwyczai mój chłop do trzech, to może dopełnię do kwartetu..
joanna ch - dzięki! Cieszą mnie laski, gdy hasają po swej willi.
Pulpecja - dziękuję ślicznie! To kierunek Carrefour jutro mnie czeka. Na szczęście nie muszę aż tyle czekać :tired:

Tak sobie leżakują moje prosięta ze mną i czytamy forum i uczymy się netu na pamięć. Pyknęłąm więc focie, bo jako stopiszczomaniak nie mogłam się oprzeć...

Pola: Paznokcie do zrobienia, ale co tam, leżymy i wywaliłam stópkę. Duża się rozanieliła i telefonem przy tyłku mi pstrykała:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorzuciłam jej drugie stopiszcze. Dobrze, że Duża nie ma problemu z trzymaniem moczu, bo by popuściła :laugh:

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 11 sty 2015, 14:50 przez katiusha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jakie piękne stópki :love: :love: Pewnie wczoraj podglądała rozkrok Szkatuły ;) Gładziutkie stopy, aż chce się pogłaskać...ale wtedy schowają :roll: Pazurki jeszcze nie do skrócenia, bo trochę blisko nerwu...no chyba, że Pola miała na myśli tipsy albo kolor :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:love: Stopy, stópki, stópeczki :D przez prosiaki zaczęłam mieć fetysz na punkcie świńskich stópek :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”