Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Dzima »

Uuu i co teraz? :roll: a może zabuduj im klatkę i niech Lewis mieszka krata w kratę?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Wpuscilam Lewisa do pokoju I Ryan sie od razu rzucil na niego z zebami. Lewis biedny nie wiedzial o co chodzi wiec stal sparalizowany a ryan znowu go zaatakowal :o
Teraz lazy z Angelo pod hamakiem bliziutko ze az sie stykaja. Nie wiem co zrobic z Lewisem. Wzielam jego rzeczy I wlozylam do Angela klatki. Lewis obniuchal polozyl sie na chwilke ale znowu stoi pod drzwiami do salonu. Widac ze bialaski chca byc razem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Złamane serca :| ?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

No lewis ma zlamane serce bo nie dosc ze zostal wykopany z pokoju to jeszcze ryan go nie chce. Szkoda mi go :sadness: dobrze ze to miziak to jak go zamiziam to deceni pobyt w klatce
ANYA

Lewis ciagle chodzi sprawdzac czy otworzylam mu drzwi od salonu i drapie w nie :sadness: ale chrumkal jak go glaskalam.

A w ogole tak z innej beczki to vet mi dzisiaj powiedzial ze ma w domu 17 fretek, 3 kroliki, swinki, weze i cos tam jeszcze :D to tak na marginesie jakby ktos znowu mowil, ze ja to wariatka jestem ze trzymam tyle klatek ;)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

A ktoś tak mówił??? Nie przypominam sobie :think: :102:
ANYA

balbinkowo pisze:A ktoś tak mówił??? Nie przypominam sobie :think: :102:
Moja rodzinka, znajomi itd
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

oj kochana myślę, że u większości z nas takie gadki to standard więc nie ma się czym przejmować :D miej to zwyczajnie głęboko w duszy :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkoda mi Lewisa :sadness: Do tej pory miał kumpla i nagle został sam :idontknow: Może dasz go do salonu tylko do innej klatki i na wybiegi będziesz ich puszczała na zmianę?
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Może się uda tą znajomość jeszcze jakoś poskładać do kupy? Będzie dobrze! Trzymam kciuki za chłopaków, żeby znaleźli wspólny język, bez zębów!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”