Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
Uuu i co teraz?
a może zabuduj im klatkę i niech Lewis mieszka krata w kratę?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Wpuscilam Lewisa do pokoju I Ryan sie od razu rzucil na niego z zebami. Lewis biedny nie wiedzial o co chodzi wiec stal sparalizowany a ryan znowu go zaatakowal
Teraz lazy z Angelo pod hamakiem bliziutko ze az sie stykaja. Nie wiem co zrobic z Lewisem. Wzielam jego rzeczy I wlozylam do Angela klatki. Lewis obniuchal polozyl sie na chwilke ale znowu stoi pod drzwiami do salonu. Widac ze bialaski chca byc razem.

Teraz lazy z Angelo pod hamakiem bliziutko ze az sie stykaja. Nie wiem co zrobic z Lewisem. Wzielam jego rzeczy I wlozylam do Angela klatki. Lewis obniuchal polozyl sie na chwilke ale znowu stoi pod drzwiami do salonu. Widac ze bialaski chca byc razem.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Złamane serca
?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

No lewis ma zlamane serce bo nie dosc ze zostal wykopany z pokoju to jeszcze ryan go nie chce. Szkoda mi go
dobrze ze to miziak to jak go zamiziam to deceni pobyt w klatce

Lewis ciagle chodzi sprawdzac czy otworzylam mu drzwi od salonu i drapie w nie
ale chrumkal jak go glaskalam.
A w ogole tak z innej beczki to vet mi dzisiaj powiedzial ze ma w domu 17 fretek, 3 kroliki, swinki, weze i cos tam jeszcze
to tak na marginesie jakby ktos znowu mowil, ze ja to wariatka jestem ze trzymam tyle klatek 

A w ogole tak z innej beczki to vet mi dzisiaj powiedzial ze ma w domu 17 fretek, 3 kroliki, swinki, weze i cos tam jeszcze

A ktoś tak mówił??? Nie przypominam sobie

Moja rodzinka, znajomi itdbalbinkowo pisze:A ktoś tak mówił??? Nie przypominam sobie![]()
oj kochana myślę, że u większości z nas takie gadki to standard więc nie ma się czym przejmować
miej to zwyczajnie głęboko w duszy 

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Szkoda mi Lewisa
Do tej pory miał kumpla i nagle został sam
Może dasz go do salonu tylko do innej klatki i na wybiegi będziesz ich puszczała na zmianę?

Może się uda tą znajomość jeszcze jakoś poskładać do kupy? Będzie dobrze! Trzymam kciuki za chłopaków, żeby znaleźli wspólny język, bez zębów!