Teraz dałam im do klatki żwirek, seni i na górę koc. Da radę?
Toffi & Duduś [*]
Moderator: pastuszek
- 

kleymore
 - Miejscowość: Zabrze
 - Kontakt:

Re: Duduś & Alfik
A to ja Seni mam dla psa, bo załatwia się do kuwety  
 Nie wiedziałam nawet, że to się tak nazywa. 

- awa39
 - Miejscowość: Bydgoszcz
 - Kontakt:

Moi mają w klatce pellet a na to mata łazienkowa - boby zbierane kilka razy dziennie a mycie klatki i wymiana pelletu 2 razy na tydzień. Natomiast na wybiegu jest mała klatka z pelletem i matą (ale nie zawsze tam sikają) natomiast dalej leży kocyk lub coś podobnego a pod tym folia. Kocyk z wybiegu codziennie wieczorem wywieszam na balkon do przewietrzenia a jeśli mocno nie trafiają z sikami do małej klatki to do prania niestety. Pozdrawiamy Twoich chłopaków 

Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966

- 

kleymore
 - Kontakt:

Moje doszły do wniosku, że wolą leżeć na psie  

Dziękuję kochane za tyle pomysłów
 i za głaski również  

Dziękuję kochane za tyle pomysłów
- 

Ann

Pies jest bezsilny  

Ja mam trociny, a na to matę - codziennie zwijam matę i zgarniam bobki i porozwalane sianko. Ewentualne mokre trociny wybieram taką łopatką do kuwety i sypię nowe, całość zmieniam raz na tydzień - mycie klatki, nowe trociny, mata i legowiska. Tylko moje dziewczyny w większości korzystają z narożnej kuwetki, więc nie wiem czy Cie to jakoś ratuje

Ja mam trociny, a na to matę - codziennie zwijam matę i zgarniam bobki i porozwalane sianko. Ewentualne mokre trociny wybieram taką łopatką do kuwety i sypię nowe, całość zmieniam raz na tydzień - mycie klatki, nowe trociny, mata i legowiska. Tylko moje dziewczyny w większości korzystają z narożnej kuwetki, więc nie wiem czy Cie to jakoś ratuje
- Pulpecja
 - Moderator globalny
 - Miejscowość: Łódź
 - Kontakt:

No nie wiem, czy pranie psa wyjdzie Ci taniejkleymore pisze:Moje doszły do wniosku, że wolą leżeć na psie![]()
Ale niecierpliwie czekam na wyniki, bo sama mam 2 psy.
Do tej pory,bo może jednak przerzucę się na futra naturalne
Natomiast koc polarowy musiałam zmienić już po dwóch dniach. Seni wyglądają bardzo brzydko, bo plamy moczu robią się ciemnobrązowe.
- 

kleymore
 - Kontakt:

Ooo, mało kto wie jaka to jest rasa. Zaimponowałaś miPulpecja pisze:No nie wiem, czy pranie psa wyjdzie Ci taniejkleymore pisze:Moje doszły do wniosku, że wolą leżeć na psie![]()
Ale niecierpliwie czekam na wyniki, bo sama mam 2 psy.Wprawdzie sunia jest krótkowłosa i chyba niezbyt przez to chłonna, ale za to pies to pudel - myślę, że porównywalny w chłonności do pomeraniana.
Do tej pory,bo może jednak przerzucę się na futra naturalne, moje świniaki mają 120kę z peletem a na to matą łazienkową. Boby, sianko i niezjedzone warzywa zbieram 2 razy dziennie (czasem mniej, czasem więcej). Zasikany pelet wybieram 1-2 razy w tygodniu, matę piorę raz na półtora tygodnia. Ale moje prośki uwielbiają sikać na posłania
, więc ciągle mam do prania norki, kocyki, poduszeczki i legowiska.
Natomiast koc polarowy musiałam zmienić już po dwóch dniach. Seni wyglądają bardzo brzydko, bo plamy moczu robią się ciemnobrązowe.
Powiem Ci, że pies schnie szybciej niż jakakolwiek ściółka
- 

Ameba
 - Miejscowość: okolice Gliwic
 - Kontakt:

Zdjęcie z pieskiem zabójcze 
 sunia ma wzrok jak by miała 3 promile alkoholu we krwi 
 Duduś  widać się  nie przestraszył i się usadowił psiakowi na zadzie, a co sobie będzie żałował, byle miękko pod zadkiem było 
 .Zdjęcie z Wenecji  cudne 
 śliczne masz te prośki, nie można się napatrzeć 

- 

kleymore
 - Kontakt:

On miał strach w oczach 
 nawet nie wiem jak długo tak na nim Duda leżał  
  W każdym razie po pewnej chwili zaczął naleśnikować, ale zanim zrobiłam zdjęcie to od razu się ustawił w pozycji siedzącej  

Dziękuję bardzo za komplementy

Piesek jest już stary, prawie zębów nie ma
 Je jedzenie dla kotów i załatwia się do kuwety... Dosłownie piesek francuski, nie wyjdzie na dwór jak pada. Bo po co? Jak widzi smycz to od razu biegnie do kuchni do kuwetki  
 Żeby nie rozsypywał to mamy w kuwecie Seni i fajnie się sprawują. Przynajmniej nie bankrutujemy  

Dziękuję bardzo za komplementy
Piesek jest już stary, prawie zębów nie ma
- 

Ameba
 - Miejscowość: okolice Gliwic
 - Kontakt:

Twoja Sunia na starą nie wygląda, bo zadbana . Mój pies Amis ma 5 lat, a nie lubi wychodzić na spacery, całymi dniami leży na  fotelu  na plecach i prezentuje swoje klejnoty taka bezwstydna , leniwa psina 
 A najśmieszniejsze jest to ze boi się świnek, fakt one są takie  groźne, aż strach się bać 

- dortezka
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

ale czekaj.. Ty dałaś żwir i na żwir seni? 
 Bo seni powinno być od dołu pokryte folią i nie przepuszczać siśków.
Zdjęcie z psem rewelacyjne.. Zdominowały go prośki.. pewnie bał się biedny ruszyć

Zdjęcie z psem rewelacyjne.. Zdominowały go prośki.. pewnie bał się biedny ruszyć
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy