Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Ciiii...! nic jej nie mów! Na razie wyznajemy zasadę, że to JA jestem samicą alfaAniBanani pisze: przyznaj się, że się jej boisz
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Padła to Szkatuła po wyleżu leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała
Pyrka
No bo sprzątanie jest męczące,nie ważne kto sprząta
Jasne jasne po prostu z taką masą musi dużo odpoczywać Nie no żartuje Moje też się przekonały do zwiedzania i tylko się "obkwikują", żeby wszyscy szli w tym samym kierunkuDzima pisze:Padła to Szkatuła po wyleżu leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Tak sprzątanie to bardzo męczące zajęcie zwłaszcza, że później wszystko trzeba na nowo obsikać
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
co tam w kilka godzin wszystko wróci do formy osikanejawa39 pisze:Tak sprzątanie to bardzo męczące zajęcie zwłaszcza, że później wszystko trzeba na nowo obsikać
- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016