przyznaj się, że się jej boisz
  przyznaj się, że się jej boiszGangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Ciiii...!AniBanani pisze:przyznaj się, że się jej boisz
 nic jej nie mów! Na razie wyznajemy zasadę, że to JA jestem samicą alfa
 nic jej nie mów! Na razie wyznajemy zasadę, że to JA jestem samicą alfa 
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Padła to Szkatuła po wyleżu   leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła
  leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła   Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała
  Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała  

leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła
  leży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła   Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała
  Sprzątałam jej dziś klatkę i wprowadziłam parę zmian, więc się nie mógła nadziwić i zwiedzała  
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

asiaaa
No bo sprzątanie jest męczące,nie ważne kto sprząta  

- 

AniBanani
Jasne jasne po prostu z taką masą musi dużo odpoczywaćDzima pisze:Padła to Szkatuła po wyleżuleży zmarnowana w klatce jakby nie wiadomo jaki dystans przebiegła
 Nie no żartuje
  Nie no żartuje   Moje też się przekonały do zwiedzania i tylko się "obkwikują", żeby wszyscy szli w tym samym kierunku
  Moje też się przekonały do zwiedzania i tylko się "obkwikują", żeby wszyscy szli w tym samym kierunku  
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Tak sprzątanie to bardzo męczące zajęcie zwłaszcza, że później wszystko trzeba na nowo obsikać 

Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966

- 

AniBanani
awa39 pisze:Tak sprzątanie to bardzo męczące zajęcie zwłaszcza, że później wszystko trzeba na nowo obsikać
 co tam w kilka godzin wszystko wróci do formy osikanej
  co tam w kilka godzin wszystko wróci do formy osikanej- Emi
- Miejscowość: Radom / Poznań
- Kontakt:
Za Tęczowym Mostem
Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016

Noldusia 01.06.2012 - 14.09.2017
Fragola 17.09.2012 - 26.05.2016