Czy już po świątecznych prezentach? Sama nie wiem.. Jeszcze na pewno będzie dokładka polarków od cioci tuttifrutti
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰
A cieszyłam się ale jeszcze bardziej się uciesze jak rozstawie wszystko
Czy już po świątecznych prezentach? Sama nie wiem.. Jeszcze na pewno będzie dokładka polarków od cioci tuttifrutti
Przecież Węgielek też coś musi dostać
a no i będzie jeszcze super sianko od Pana Roberta! W sumie nie wiem czy u moich chłopaków kiedys kończą się święta
Zbankrutuje z tej miłości do nich 
- Lilith88
- Kontakt:
W końcu mamy wszystko ustawione
Oczywiście nie odbyło się bez załamania nerwowego.. Okazało się, że jedna z nowych klatek ma pękniętą kuwetę w dwóch rogach.. Zauważyłam dopiero przy myciu przed ustawianiem, w związku z tym Geronimo ma chwilowo kuwetę od starej klatki, a producent w ramach reklamacji ma przysłać nową kuwetę (poproszono mnie tylko o wysłanie zdjęcia uszkodzeń i dostanę nową kuwetę bez odsyłania starej także dbają o klienta)
Tasiek jako samiec alfa zaraz po włożeniu do klatki nasmrodził.. Oznaczony został chyba każdy milimetr przestrzeni w klatce
A gdy już wszystko zostało oznaczone wywalił jajka

To zdjęcie powinno mieć tytuł: Dry Bed is The Best! a może: I love Dry Bed!
na pewno coś w tym stylu.

A tak wygląda całość

Klatka Tsieńka

I klatka Gerusia

Ziółka mniam mniam!!

Tasiu na hamaczku

No i plan ataku Geronimo na Tasmana

Zęby ostro trzaskały, dobrze, że mają refleks dobry bo były by nosy pogryzione..

A tu Gery przekonujący mnie, że wydawało mi się, że miała tu miejsce jakaś bójka.. Minka mówiąca: Ależ Duża ja nic nie wiem, cały czas tu siedziałem..

Jeszcze trzeba przestawić regał i kanapę żeby wybieg był większy, ale najpierw Duża z Dużym musi sypialnie sobie ustawić.
W każdym razie już jesteśmy wszyscy zadowoleni i czekamy na nowego kumpla Węgielka, już mamy dla niego nowe imię nawet ale
a w poniedziałek jeszcze dojdzie do nas super sianko od Pana Roberta!
Oczywiście nie odbyło się bez załamania nerwowego.. Okazało się, że jedna z nowych klatek ma pękniętą kuwetę w dwóch rogach.. Zauważyłam dopiero przy myciu przed ustawianiem, w związku z tym Geronimo ma chwilowo kuwetę od starej klatki, a producent w ramach reklamacji ma przysłać nową kuwetę (poproszono mnie tylko o wysłanie zdjęcia uszkodzeń i dostanę nową kuwetę bez odsyłania starej także dbają o klienta)
Tasiek jako samiec alfa zaraz po włożeniu do klatki nasmrodził.. Oznaczony został chyba każdy milimetr przestrzeni w klatce
A gdy już wszystko zostało oznaczone wywalił jajka

To zdjęcie powinno mieć tytuł: Dry Bed is The Best! a może: I love Dry Bed!

A tak wygląda całość

Klatka Tsieńka

I klatka Gerusia

Ziółka mniam mniam!!

Tasiu na hamaczku

No i plan ataku Geronimo na Tasmana

Zęby ostro trzaskały, dobrze, że mają refleks dobry bo były by nosy pogryzione..

A tu Gery przekonujący mnie, że wydawało mi się, że miała tu miejsce jakaś bójka.. Minka mówiąca: Ależ Duża ja nic nie wiem, cały czas tu siedziałem..

Jeszcze trzeba przestawić regał i kanapę żeby wybieg był większy, ale najpierw Duża z Dużym musi sypialnie sobie ustawić.
W każdym razie już jesteśmy wszyscy zadowoleni i czekamy na nowego kumpla Węgielka, już mamy dla niego nowe imię nawet ale
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
ludzie, jakie salony! i dry bedy w kolorach umożliwiających kamuflaż
Gery na ostatnim zdjęciu ma niewinną minkę, owszem... a tam w klatce się czai UCHO
Gery na ostatnim zdjęciu ma niewinną minkę, owszem... a tam w klatce się czai UCHO
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- Lilith88
- Kontakt:
Kamuflaż pierwsza klasa Tasmana na kilku zdjęciach przez to w ogóle nie widaćjoaś pisze:ludzie, jakie salony! i dry bedy w kolorach umożliwiających kamuflaż![]()
A ucha nawet nie zauwarzyłam
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Widzę, że kolory w klatkach dopasowane do kolorów właścicieli
PS zabezpiecz czymś drzwiczki od klatki żeby chłopcom przypadkiem nóżka tam nie wpadła jak będą wchodzić/wychodzić z klatki
PS zabezpiecz czymś drzwiczki od klatki żeby chłopcom przypadkiem nóżka tam nie wpadła jak będą wchodzić/wychodzić z klatki
-
Assia_B
Ale mają nowe królestwo chłopaki
Wyleż na hamaczku super! 
-
tuttifrutti
Ale mają rewelacyyyyyyjnie
Też bym chciała mieć tak dobrze. A wywalone jajca najbardziej mi się podobają
Ah....! Małe kochane łobuziaki!
Ah....! Małe kochane łobuziaki!
- Lilith88
- Kontakt:
Jak przyszły dry bedy i je cięłam z mężem łażąc po nich na czworaka to Darek (mąż) stwierdził, że może jednak ich świniakom nie dawać i sami będziemy na tym spać
swoją drogą z 150x100 dużo zostało po wycięciu kawałka do klatki to sobie jeszcze możemy coś poskładać z resztek dwóch
A w ogóle dupne te wymiary jak się chce do klatki dla gryzonia a nie do legowiska dla psa, bo 75x100 za mały do 120 a 100x150 za duży a dwa żeby było na zmianę też z tego nie wyjdą ehh.. więc żeby nie było tak kolorowo to i tak muszę jeszcze dwa 100x150 kupić żeby było na zmianę a jeden to w najlepszym wypadku koszt 100zł.. No ale cóż chciało się zwierza to teraz są wydadki. Niech mi moi dziadkowie powiedzą jeszcze kiedyś, że ich pies to większy koszt niż takie świnki xD
-
tuttifrutti
ja cie kręcę z tymi dry bedami to faktycznie trochę kicha... niedość, że z rozmiarami problem to jeszcze ta powalająca cena
Zwala z nóg z normalnie
Całe szczęście, że u moich chłopaków sprawdzają się polarki bo jakbym miala w dry bedy zainwestować hahaha to już bym totalnie o suchym chlebie żyła
Ale moi ulubieńcy chyba mega zadowoleni z dry bedów skoro tak się powykładali i pokazują co tam mają pod podwoziem 
- Lilith88
- Kontakt:
Gery jest zbyt zestresowany wszystkim żeby dać sobie foto strzelić tak jak Tasieniek ale siedzą pod mostkiem też się wykładał
a coś wkładasz pod te polarki?