Malinka, Jagódka (w DS), Jeżynka Koszalin - rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Malinka, Jagódka, Jeżynka Koszalin

Post autor: Iza »

Tymczasowy domek niestety, ale dobrze będą u mnie miały ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

W to nie wątpię, chociaż tymczasowo, to świetnie trafiły ;)
Awatar użytkownika
KARINA2613
Miejscowość: Koszalin
Kontakt:

Post autor: KARINA2613 »

Iza pisze:Tymczasowy domek niestety, ale dobrze będą u mnie miały ;)
trzymamy za słowo ;)
dziewczynki zaliczyły dziś drugą kąpiel w nizoralu i praktycznie Jagódka jest czysta a Malince przydała by się chyba jeszcze jedna powtórka z rozrywki. prawdziwą kąpiel mamy zaplanowaną na niedzielę a po niej na początku przyszłego tygodnia pójdziemy się pokazać pani wet

tamdaradam
Malinka - prosiaczek czuje wielką potrzebę bycia przytulaną i głaskaną. Jest niezwykle łagodna, spokojna i zapowiada się na naleśnika. Podczas głaskania rozluźnia się, odpręża i przymyka oczka, pełen relaks (koty w tej fazie mruczą). Lubi sianko, ogórka, cykorię, koper i buraczka. Mieszam jeszcze Vitapol z VL.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jagódka - bardzo ciekawska, nic się przed nią nie ukryje wszystko wywęszy i wypatrzy. Bardzo żywiołowa, energia z niej tryska. Przy jedzeniu nie grymasi, zje wszystko co ma w zasięgu pyszczka łącznie z podkładami. Lubi wszystko a w szczególności pomidora i pietruszkę (korzeń).
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I największa bida :sadness: czyli Jeżynka, która zostaje u mnie na czas leczenia a nie wykluczone, że na dobre (musi się dogadać z moim stadkiem). Jeżynka ma mnóstwo ranek, strupów i dziur na sobie, w tej chwili jest dokarmiana strzykawką jeszcze, ponieważ jedzonko nie zawsze ją interesuje. Lubi koperek i być niewidzialna
Obrazek
Obrazek
Obrazek
śliwka

Post autor: śliwka »

Wszystkie piękne :love:
Jagoda ma taki błysk w oku..ale najbardziej podoba mi się Jeżynka uwielbiam to umaszczenie
Za leczenie :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Jeżynko trzymaj się :pocieszacz: Zdrowiej szybciutko i trzymam kciuki żebyś została u KARINY :fingerscrossed:
PS do kiedy Malinka z Jagódką będą w Koszalinie?
Obrazek
Rudzielec

Post autor: Rudzielec »

Witam, jestem zainteresowana adopcja jeżynki. Historia tych świnek naprawdę mnie poruszyła... Jak można to traktować zwierzęta... U mnie napewno miała by dużo dużo lepiej:)
Awatar użytkownika
KARINA2613
Kontakt:

martuś pisze: do kiedy Malinka z Jagódką będą w Koszalinie?
dziewczynki są u mnie do świąt, a potem (po świętach) razem z moją siostrą jadą do Bydgoszczy a tam już do Izy
czyżbyś wreszcie chciała nas odwiedzić martuś? może dla 6-ciu prosiaków już dasz się skusić ;)
Rudzielec pisze:Witam, jestem zainteresowana adopcja jeżynki. Historia tych świnek naprawdę mnie poruszyła... Jak można to traktować zwierzęta... U mnie napewno miała by dużo dużo lepiej:)
w obecnej chwili Jeżynka musi wydobrzeć, a to może jeszcze trochę potrwać. napisz mi o sobie na pw i będziemy myśleć co dalej.
morszczunia

Post autor: morszczunia »

Jeżynko, dużo zdrówka dla Ciebie :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

KARINA2613 pisze:
czyżbyś wreszcie chciała nas odwiedzić martuś? może dla 6-ciu prosiaków już dasz się skusić ;)
Obawiam się, że wyjechałabym od Ciebie z jakąś panną :nie_powiem:
Obrazek
Awatar użytkownika
KARINA2613
Kontakt:

martuś pisze:
KARINA2613 pisze:
Obawiam się, że wyjechałabym od Ciebie z jakąś panną :nie_powiem:
na chwilę obecną wolnych prosiaczków u nas nie ma, więc żadnego futerka nie dostaniesz chyba, że sama buchniesz :lol:
Rudzielec jest zainteresowana adopcją Jeżynki i pojawiła się osoba, która jest skłonna adoptować całe trio
gdyby tak wszystkie razem znalazły kochający domek to było by cudownie, nawet w snach nie marzyłam o takim trafie, ale pożyjemy zobaczymy, póki co Jeżynka na leczeniu a oficjalnie żadna świnka nie jest nikomu przyklepnięta
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”