Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: Zaffiro »

Cos mi się wydaje anuleczko, że Agatka jeszcze nie raz sprawi ci tyle radości za to że ją przyjęłaś do swojego królestwa ;) te zwierzaki potrafią być wdzięczne za ciepły domek, dobre jedzonko i miłość :buzki: widzę po Bobim, że tak właśnie jest ;)
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Piękne dziewczyny:D niesamowicie do siebie pasują :) a haft <3 cudo :D
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:Cos mi się wydaje anuleczko, że Agatka jeszcze nie raz sprawi ci tyle radości za to że ją przyjęłaś do swojego królestwa te zwierzaki potrafią być wdzięczne za ciepły domek, dobre jedzonko i miłość widzę po Bobim, że tak właśnie jest
już chyba bardziej się nie da :love: ona to pokazuje w każdej sekundzie
Harvejowa pisze:Piękne dziewczyny:D niesamowicie do siebie pasują :) a haft <3 cudo
oj takkkk, dopasowały się niesamowicie nawet rujke miały jednego dnia :lol:
Obrazek
Obrazek
... między Aishką a Antosią jest tylko miesiąc różnicy :roll: Dzisiejsza waga Antośki to 573 g. Waga idzie w górę :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Antosia ma jeszcze taką szczupłą dupkę :nie_powiem: Ale szybko zrobi się z niej świnka wietnamska :102: Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje (po obejrzeniu zdjęć) ale Aishka nie jest teraz "odsunięta" od stada? Chodzi mi o to, że na zdjęciach przeważnie Agatka leżakuje z Antosią a Aishka jest tak jakby z boku :think:
Obrazek
anuleczka

martuś pisze:Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje (po obejrzeniu zdjęć) ale Aishka nie jest teraz "odsunięta" od stada? Chodzi mi o to, że na zdjęciach przeważnie Agatka leżakuje z Antosią a Aishka jest tak jakby z boku :think:
nieeee :lol: one wszystkie są nie rozłączne. Malutka to taka ich przytulanka, biega raz do Agatki się całować a raz do Aishki. Z Aishką, biega a z Agatką śpi. Dzisiaj od samego rana we dwie leżakują. Agatka to prędzej taka mamuśka ich obu. Czasami jak się rozbrykają to fuknie na nie ale zaraz je obie namiętnie liże ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

Widzę, że korzystasz z kuli na sianko... Też chcę jutro taką kupić i powiesić nad kuwetą bo robią taki chlewik z normalnym paśnikiem, że dramat... jednak czytałam wiele złego o tych kulach i się zastanawiam :think:
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

czy one zazwyczaj tak w trójkę modlą się nad miską albo sianem?? :102: :laugh:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

kluseczki :love:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Och, słodkości :love:
Jak one się wspaniale zgrały, nierozłączne trio... trzy muszkieterki :lol: :buzki:
anuleczka

Bibelotka pisze:Widzę, że korzystasz z kuli na sianko... Też chcę jutro taką kupić i powiesić nad kuwetą bo robią taki chlewik z normalnym paśnikiem, że dramat... jednak czytałam wiele złego o tych kulach i się zastanawiam :think:
Jest kilka rodzajów tych kul, czym węższe między nimi te szczeliny tym lepiej i żeby miały zamknięcie. Mam jedną taką samą kulę i się zastanawiałam dlaczego za jedną tak przepłaciłam. Sprawa się wyjaśniła, gdy ją zamontowałam. DUuuża dziura w środku bez zabezpieczenia. Gdyby świnka wsadziła tam głowe a kulę stosunkowo nisko bym zawiesiła, to byłby problem. Generalnie kula jest, bo jest ale myślę ściągnąć, bo jak z rana zaczynają nią narywać to spać się nie da ...
pauli pisze:czy one zazwyczaj tak w trójkę modlą się nad miską albo sianem?? :102: :laugh:
pauli one robią wszystko we trójkę :lol: Jak jest czas spania to wszystkie śpią a jak usłyszą mamuśke z jedzeniem to wszystkie na baczność stoją przed kuwetą. Malutka nigdy pierwsza się nie wychyla, zawsze idzie za stadkiem. Całym szefem jest Agatka i to ona prowadzi stado. Nie mogę napisać, że rządzi, bo jeśli tak robi to jest to niezauważalne a one podświadomie za nią idą. Tośka wie, że z Agatą nie zgienie :lol:

balbinkowo... oj zgrały się i to strasznie. Z moich obserwacji wywnioskowałam, że przywódca w stadzie jak jest spokojny to całe stadko takie jest. Pamietam pierwsze dni, kiedy łączone były z Aishką. Panikara z Aishy była straszna i do tego wydzierała się histerycznie. Agatka kilka razy ją fukła i załapała, że histeria oznacza niezadowolenie Agaty. Antosia od razu wiedziała o co w tym chodzi <3

Nataszko <3 dwie kluchy i jedna prawie .... kluseczka hihihihi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”