Moderator: pastuszek
już chyba bardziej się nie daMaja1983 pisze:Cos mi się wydaje anuleczko, że Agatka jeszcze nie raz sprawi ci tyle radości za to że ją przyjęłaś do swojego królestwa te zwierzaki potrafią być wdzięczne za ciepły domek, dobre jedzonko i miłość widzę po Bobim, że tak właśnie jest
oj takkkk, dopasowały się niesamowicie nawet rujke miały jednego dniaHarvejowa pisze:Piękne dziewczyny:D niesamowicie do siebie pasująa haft <3 cudo
nieeeemartuś pisze:Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje (po obejrzeniu zdjęć) ale Aishka nie jest teraz "odsunięta" od stada? Chodzi mi o to, że na zdjęciach przeważnie Agatka leżakuje z Antosią a Aishka jest tak jakby z boku
Jest kilka rodzajów tych kul, czym węższe między nimi te szczeliny tym lepiej i żeby miały zamknięcie. Mam jedną taką samą kulę i się zastanawiałam dlaczego za jedną tak przepłaciłam. Sprawa się wyjaśniła, gdy ją zamontowałam. DUuuża dziura w środku bez zabezpieczenia. Gdyby świnka wsadziła tam głowe a kulę stosunkowo nisko bym zawiesiła, to byłby problem. Generalnie kula jest, bo jest ale myślę ściągnąć, bo jak z rana zaczynają nią narywać to spać się nie da ...Bibelotka pisze:Widzę, że korzystasz z kuli na sianko... Też chcę jutro taką kupić i powiesić nad kuwetą bo robią taki chlewik z normalnym paśnikiem, że dramat... jednak czytałam wiele złego o tych kulach i się zastanawiam
pauli one robią wszystko we trójkępauli pisze:czy one zazwyczaj tak w trójkę modlą się nad miską albo sianem??![]()