Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
-
patrynia99
Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)
Super zdjęcia i kartka, chłopaki SUPER PRZYSTOJNI 
-
Assia_B
Właśnie widzę, że już nie ma... a parę dni temu były...KiteeKatt pisze:Szkoda, że kalendarz tylko dla psów i kotów.
Kartki są super
Melduję, że waga pokazuje jak poniżej:
Pieszczoch 1049 gram
Alvin 739 gram
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Coś czuję, że cała twoja rodzina dostanie w tym roku świńskie karteczki 
Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósł
Goni wujcia Pieszczocha 

Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósł
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Assia_B
Dokładnie! Zasypię rodzinę świńskimi kartkamiDzima pisze:Coś czuję, że cała twoja rodzina dostanie w tym roku świńskie karteczki
Chłopcy są świetni! Alvin strasznie urósłGoni wujcia Pieszczocha
Noooo.... Alvin już wielkoświń jest
-
Foggy
Kartki miażdżą! Chciałabym sama taką dostać, mega mega pomysł!!
W Maxi Zoo też widziałam taki kalendarz, tyle że z tego co wie to świnia odlicza czas, w którym dostanie kolację / śniadanie / obiad / przegryzkę...
Czyli Boże Narodzenie jest codziennie 
W Maxi Zoo też widziałam taki kalendarz, tyle że z tego co wie to świnia odlicza czas, w którym dostanie kolację / śniadanie / obiad / przegryzkę...
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękne kartki i piękne prośki
Kalendarz mega pomyśl tylko ktora swinia będzie czekać do kolejnego dnia z następnym przysmakiem
Może mój Geronimo, bo Tasman wcisgnie wszystko zanim zauważę łącznie z opakowaniem 
Kalendarz mega pomyśl tylko ktora swinia będzie czekać do kolejnego dnia z następnym przysmakiem
-
Assia_B
Moje świnie pewnie też chciałyby wszystko naraz
Ale powiedźmy sobie szczerze... Ile dzieciaków nie chciałoby zjeść wszystkich czekoladek w jeden dzień 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Prawda
ja zawsze chciałam wszystkie wchłonąć na raz 
-
Assia_B
Parę dni nic nie napisałam... Zaniedbuje wątek
A tak szczerze to jakoś mało czasu ostatnio, a w kolejnym tygodniu to już w ogóle bo znów nadgodziny się szykują...
Posprzątałam dzisiaj chłopakom i włożyłam kawałek polarku do domku, żeby było wygodniej i cieplej w łapki. Chłopakom chyba się podoba. Moja mama już kończy wełnianą część nowej norki dla chłopaków, ja muszę uszyć tą polarkową część i potem je połączyć, mam nadzieję, że się uda i świniaki będą zadowolone
Mam też w planie zakup prezentu na Boże Narodzenie tylko nie wiem co mój TŻ na to bo mówi, że za dużo wydaję na świnki...
Posprzątałam dzisiaj chłopakom i włożyłam kawałek polarku do domku, żeby było wygodniej i cieplej w łapki. Chłopakom chyba się podoba. Moja mama już kończy wełnianą część nowej norki dla chłopaków, ja muszę uszyć tą polarkową część i potem je połączyć, mam nadzieję, że się uda i świniaki będą zadowolone
Mam też w planie zakup prezentu na Boże Narodzenie tylko nie wiem co mój TŻ na to bo mówi, że za dużo wydaję na świnki...
-
Zaffiro
U mnie dokładnie tak samo gadają
no ale cóż poradzę, że kupowanie moim pupilom sprawia mi tyle przyjemności