Nie nakręcaj mnie na trzeciego samcajolka pisze:bo nawet jest w wierszyku... były sobie świnki trzy...Dzima pisze:![]()
![]()
![]()
No nie mogę przestać się zachwycać jak to szybko poszło i że już masz 3 świnki, a tak mówiłaś, że 2 wystarczą

Moderator: pastuszek
Nie nakręcaj mnie na trzeciego samcajolka pisze:bo nawet jest w wierszyku... były sobie świnki trzy...Dzima pisze:![]()
![]()
![]()
No nie mogę przestać się zachwycać jak to szybko poszło i że już masz 3 świnki, a tak mówiłaś, że 2 wystarczą
ha ha ha , sama się nakręcasz, jak są dwie to i...kleymore pisze:Nie nakręcaj mnie na trzeciego samcajolka pisze:bo nawet jest w wierszyku... były sobie świnki trzy...Dzima pisze:![]()
![]()
![]()
No nie mogę przestać się zachwycać jak to szybko poszło i że już masz 3 świnki, a tak mówiłaś, że 2 wystarczą![]()
... bo kleymore stawia mnie prawie przed faktem dokonanym. Zawsze mówi ratujemy ale już, zaraz, bo potem będzie za późnoDzima pisze:![]()
Twoje też są przecudne, a polubić się mają czasjolka pisze:he he cudne te świnki![]()
ale ja ma tez piekne tylko nie specjalnie jeszcze się polubiły
Cudo!