Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
anuleczka

Re: Grupa AAA, czyli Agatka, Aishka i Antosia.

Post autor: anuleczka »

Jeszcze mam kilka filmików śmiesznych, które wrzucimy jutro ;)
Dwie panienki mają rujkę to pewnie zaczną się zabawy i podrywy, tylko Agatka pewnie będzie pilnowała towarzystwa :lol:
Między Agatką a Antosią jest miesiąc różnicy, zobaczymy co z niej wyrośnie, bo jak na razie niezła z niej podrywaczka :lol:
Foggy

Post autor: Foggy »

No proszę!!! Gratuluję Aniu!!! Antosia jaka podobna do braciszka! :love:
Bosz piękne są, trio nie z tej ziemi :buzki:
anuleczka

Dziewczyny przespały całą noc :D Agatka jest nową siostrzyczką zafascynowana, komunikuje się z Antosią, rozmawiają ze sobą. Pierwszy raz słysze taki gruby głos od Agatki :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dziewczynki zachowują się jakby od zawsze były razem. Agatka mnie rozwaliła na łopatki, ta świnka ma miłości w sobie za całe stado :love: Wczoraj zaczęła ja obie lizać po głowach. One były ustawione prawie w kolejce do całowania 8-)
Antosia to klonik Lakusia... ale jest maleńka. Wydaje mi się, że już nie urośnie, mam nadzieje, że trochę przybierze ...
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

No proszę jakie wieści :D gratuluje nowego członka rodziny :buzki: Antosia przy takim wspaniałym towarzystwie i wspaniałych opiekunach na pewno szybko przybierze na wadze ;) Słodka jest i podobna do braciszka :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Zobaczyłam na fb fotke trzech panienek i od razu przyszłam do wątku się pozachwycać :love: Pamiętasz jak długo bałaś się dobrać koleżankę dla Agatki bo niby była aspołeczna? :szczerbaty: Wystarczy miłość, dobre warunki i ze świnki aspołecznej robi się świnka stadna :love:
Antosia jeszcze Was zaskoczy jeśli chodzi o wagę :twisted: Pewnie będzie najcięższa :102:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Z wrażenia musiałam się cofnąć o kilka stron, bo w pierwszej chwili myślałam że połączyłaś je z Lakusiem :nie_powiem:
Czyli można powiedzieć, że to od przyszłej teściowej kleymore :lol:
Wspaniałe łączenie! :jupi: jak u mnie! Nawet sytuacja podobna...Szkatuła długo była sama, też sądziłam że jest aspołeczna, a teraz mam 3 :szczerbaty:
Więcej fot! Z nowej klateczki :pray: a najlepiej film bo nic tak nie pokazuje tych świńskich relacji
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

tfu, tfu... żeby nie zapeszać .Dziewczynki przyjęły Antosie z otwartymi serduchami. Nie wiem jak to jest możliwe i od czego to zależy, ale albo ja mam takie szczęście albo kleymore ma taką rękę do łączenia. Zaraz dołoże filmik i zdjęcia :lol:
Napisze może jak łączyliśmy... Po pierwsze, jak wyciągnęłam malutką z transporterka i powąchałam, to poczułam zupełnie inny zapach niż moich dziewczynek. Zanim doszło do pierwszego powąchania zrobiłam tak jak zawsze czyli oliwką wysmarowałam malutką i wytarłam chusteczkami. Powąchałam... :lol: i poczułam swojski zapach. Zapach moich dziewczynek hihihi
No i reszte już znacie :lol:
Pozwalamy Ci korzystać z kuwety i naszego jedzonka, bo chcemy, żebyś była taka duża i krępa jak MY :love:
Obrazek
nooo dobra, jesteś taka malutka i drobniutka, że na razie Ci odpuścimy dokuczanie. Możemy nawet Cię popilnować mała :lol:

Obrazek
Obrazek
filmik pomału się wgrywa....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

he he cudne te świnki :love:
ale ja ma tez piekne :mrgreen: tylko nie specjalnie jeszcze się polubiły :roll:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
No nie mogę przestać się zachwycać jak to szybko poszło i że już masz 3 świnki, a tak mówiłaś, że 2 wystarczą :102:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Dzima pisze::yahoo: :yahoo: :yahoo:
No nie mogę przestać się zachwycać jak to szybko poszło i że już masz 3 świnki, a tak mówiłaś, że 2 wystarczą :102:
bo nawet jest w wierszyku... były sobie świnki trzy... :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”