Elton i Bernie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Brus i Folbryk
Piekne robisz foty. Chlopaki slodziaki
widac ze sa zadowoleni z prezentow.

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Fotki słodkie
Zazdroszczę ze tak razem siedzą a nie to co moi..
Co do chusteczek to takie dla niemowląt na pewno nie zaszkodzą, jak dziecku można rączki które wkłada do buźki wytrzeć to i pups świniakowi nawet jak drugi świniak obliże

Co do chusteczek to takie dla niemowląt na pewno nie zaszkodzą, jak dziecku można rączki które wkłada do buźki wytrzeć to i pups świniakowi nawet jak drugi świniak obliże

- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Lilith, faktycznie, nie pomyślałam
Że tak to nieelegancko ujmę - o obsłudze niemowląt wiem jeszcze mniej niż o obsłudze świniąt 
A to są fotki z wczoraj, dzisiaj Brus miał humory i już by tak nie wyleżeli razem. Wtedy połączył ich foch pokąpielowy

A to są fotki z wczoraj, dzisiaj Brus miał humory i już by tak nie wyleżeli razem. Wtedy połączył ich foch pokąpielowy

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hahaha to ja w kwestii obsługi zawsze do usług 

- joaś
- Kontakt:
Zapytanie techniczne mam.
Czy to normalne u świnka, jeśli wykonuje całym sobą takie ruchy, jakby chciał kaszlnać, albo nawet zwymiotować? Trwa to kilka sekund, kilka razy go tak "cofnie" i przechodzi. Zaraz potem jest zupełnie normalny. Zdarzyło się to dwa razy w ciągu kilku dni. Brusowi się zdarzyło.
To jest coś czy nicoś...?
Czy to normalne u świnka, jeśli wykonuje całym sobą takie ruchy, jakby chciał kaszlnać, albo nawet zwymiotować? Trwa to kilka sekund, kilka razy go tak "cofnie" i przechodzi. Zaraz potem jest zupełnie normalny. Zdarzyło się to dwa razy w ciągu kilku dni. Brusowi się zdarzyło.
To jest coś czy nicoś...?
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Może być siano w gardle... A może być nic, albo taka autoobserwacja jak się substancje przesuwają w brzuchu. Obserwuj.
Świnki nie wymiotują, za to zdarza się ugrzęźnięcie źdźbła czy okrucha gdzieś w paszczy w głębi, albo wręcz w gardle, trzeba dobrego weta i koniecznie wziernika, żeby to wypatrzyć. Jakiś czas temu tylko czujność opiekunki właśnie zapobiegła powstaniu ropnia w gardle u świnki.
Świnki nie wymiotują, za to zdarza się ugrzęźnięcie źdźbła czy okrucha gdzieś w paszczy w głębi, albo wręcz w gardle, trzeba dobrego weta i koniecznie wziernika, żeby to wypatrzyć. Jakiś czas temu tylko czujność opiekunki właśnie zapobiegła powstaniu ropnia w gardle u świnki.
- joaś
- Kontakt:
siano w gardle, auć... dziękuję za poradę, będę go mieć na oku.
ja: Brus, jesteś oficjalnie na obserwacji!
Brus: grrrrrrrrrr
pogadaliśmy
ja: Brus, jesteś oficjalnie na obserwacji!
Brus: grrrrrrrrrr
pogadaliśmy

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Obserwuj bacznie. grrrrr 

- joaś
- Kontakt:
nie mam czasu, nie mam czasu, nie mam czasu...
W skrócie:
Brus pod obserwacją zaprzestał podejrzanych zachowań.
Folbryk, moje maleństwo... dobił do kilograma
Absolutnym hitem jest ostatnio bazylia, dla bazylii stajemy słupka, wchodzimy na kolana, dajemy sobie obciąć pazurki i w ogóle wszystko dla bazylii!
Spróbuję dzisiaj powalczyć o zdjęcia

W skrócie:
Brus pod obserwacją zaprzestał podejrzanych zachowań.
Folbryk, moje maleństwo... dobił do kilograma

Absolutnym hitem jest ostatnio bazylia, dla bazylii stajemy słupka, wchodzimy na kolana, dajemy sobie obciąć pazurki i w ogóle wszystko dla bazylii!
Spróbuję dzisiaj powalczyć o zdjęcia