Gienio - małe nieszczęście [Warszawa] [*]
Moderator: pastuszek
-
patrynia99
Re: Gienio - małe nieszczęście [Warszawa]
Jaki biedny świniak...
Jak można takie małe zwierzątko doprowadzić do takiego stanu....
Mam wielką nadzieję że jednak jego wola walki i życia silniejsza jest od choroby 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Martu.ha, mam dwie saszetki HerbiCare, jak mogę Ci przekazać dla Gienia?
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Cynthia nie wiem, przesłać możesz? Podać adres? Przydałoby się na już
on warzyw nie może jeść bo dopiero co miał zapalenie jelit.
on warzyw nie może jeść bo dopiero co miał zapalenie jelit.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Podaj jeszcze raz adres, czy NZ doszło do Ciebie?
-
nana81
A może chcesz dla niego jakąś jamkę czy norkę? Nie znam się ale może byłoby mu lepiej/cieplej w czymś milusim?
- martu.ha
- Kontakt:
Dziękuję Panu Doktorowi z lecznicy Animal-Vet z Bernardyńskiej 25 za sprezentowanie strzykawek do injekcji dla małego 
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Ja teraz zmieliłam trochę proszku na dokarmianie mojego Bobcia. Może Gieniowi też by się przydało, oprócz Herbi Care?
W skład tej karmy wchodzi tylko normalny pokarm świnek morskich: po trochu: Cavia Nature, Beaphar Nature, płatki owsiane, sieczka, zioła uzupełniające dla świnek, nasiona kozieradki, suszona pietruszka i liść babki lancetowatej. Wszystko drobno zmielone, ale ja jeszcze przed podaniem przesiewam proszek przez gęste sitko druciane.
Chcesz trochę?
W skład tej karmy wchodzi tylko normalny pokarm świnek morskich: po trochu: Cavia Nature, Beaphar Nature, płatki owsiane, sieczka, zioła uzupełniające dla świnek, nasiona kozieradki, suszona pietruszka i liść babki lancetowatej. Wszystko drobno zmielone, ale ja jeszcze przed podaniem przesiewam proszek przez gęste sitko druciane.
Chcesz trochę?
- martu.ha
- Kontakt:
hm, nie wiem. dałam mu teraz namoczone CC, to nie chciał za bardzo, dosypałam proszku z zielonego owsa to zaczął jeść. kapuszkowej nie chce praktycznie wogóle, dziwne, bo wszystkie moje świnki uwielbiały. A herbi wciąga po prostu. Pani Halina mi załatwiła herbi na jutro. Ja mam nadzieję, że on wkrótce zacznie sam jeść.
Planuję mu jeszcze dosypać suszony koperek - może go zachęci.
Kimero - może jakąś małą ilość, żeby się nie zmarnowało, gdyby nie zechciał.
Jesteśmy po magnesach, następne dopiero w poniedziałek. Nóżki ćwiczymy niezbyt chętnie, bo bolą. Niestety zwyrodnienie stawów. Jednak mały sukces - śniadanie zjadł w pozycji fizjologicznej, co prawda podtrzymywałam go i ciągle korygowałam rozjeżdżające się nóżki, ale jaka to różnica od leżenia na jednym boczku i łypania tylko okiem. Nawet kilka kroczków w kierunku miski z jedzeniem zrobił
Planuję mu jeszcze dosypać suszony koperek - może go zachęci.
Kimero - może jakąś małą ilość, żeby się nie zmarnowało, gdyby nie zechciał.
Jesteśmy po magnesach, następne dopiero w poniedziałek. Nóżki ćwiczymy niezbyt chętnie, bo bolą. Niestety zwyrodnienie stawów. Jednak mały sukces - śniadanie zjadł w pozycji fizjologicznej, co prawda podtrzymywałam go i ciągle korygowałam rozjeżdżające się nóżki, ale jaka to różnica od leżenia na jednym boczku i łypania tylko okiem. Nawet kilka kroczków w kierunku miski z jedzeniem zrobił
-
Assia_B
Tak trzymaj Gieniu! Ćwiczymy i nie poddajemy się
Zobaczysz jak to fajnie móc chodzić 
- martu.ha
- Kontakt:
50g w dół mimo dokarmiania
czarno to widzę szczerze