3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Marta_K

Re: Stadko axxk dzisiaj operacja Plamka :(

Post autor: Marta_K »

O nie... :sadness:
Plamuś :candle:
axxk

Post autor: axxk »

:( tydzien bez skarba... tydzień temu zawiozłam go i zostawiłam na smierć... własnie zaczynał sie zabieg...
AniBanani

Post autor: AniBanani »

axxk pisze::( tydzien bez skarba... tydzień temu zawiozłam go i zostawiłam na smierć... własnie zaczynał sie zabieg...
Nie pisz, że zostawiłaś go na śmierć - to nie mądre.
Rozumiem jak mocno to przeżywasz i wiem jak utrata zwierzaka może zaboleć - zwłaszcza gdy jesteśmy przywiązani.
Tylko, że zauważyłam po tym poście,że się obwiniasz. Pomyśl o tym. Gdybyś nie zawiozła go na operację i tak byś go straciła. Umarł by w męczarniach, czyż nie? Weterynarz zrobił wszystko, co mógł. Najwidoczniej tak musiało być. Nie zmienisz tego, co się wydarzyło. Plamek odszedł, ale pamiętaj, że zapewniłaś mu świetne życie, że nigdzie nie mógł mieć lepiej i jest Ci za to na pewno cholernie wdzięczy. Jest teraz za Tęczowym Mostkiem i bryka ze świnkami, które straciliśmy wszyscy. Dla każdego to jest tragedia, ale nie powód by się obwiniać.
:pocieszacz:
lovelymary
Miejscowość: Kostrzyn
Kontakt:

Post autor: lovelymary »

Plamuś :candle:
Ważne sprawy kierować na pw lub tel
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

AniBanani pisze:
axxk pisze::( tydzien bez skarba... tydzień temu zawiozłam go i zostawiłam na smierć... własnie zaczynał sie zabieg...
Rozumiem jak mocno to przeżywasz i wiem jak utrata zwierzaka może zaboleć - zwłaszcza gdy jesteśmy przywiązani.
Tylko, że zauważyłam po tym poście,że się obwiniasz. Pomyśl o tym. Gdybyś nie zawiozła go na operację i tak byś go straciła. Umarł by w męczarniach, czyż nie? Weterynarz zrobił wszystko, co mógł. Najwidoczniej tak musiało być. Nie zmienisz tego, co się wydarzyło. Plamek odszedł, ale pamiętaj, że zapewniłaś mu świetne życie, że nigdzie nie mógł mieć lepiej i jest Ci za to na pewno cholernie wdzięczy. Jest teraz za Tęczowym Mostkiem i bryka ze świnkami, które straciliśmy wszyscy. Dla każdego to jest tragedia, ale nie powód by się obwiniać.
dokładnie tak :ok:
axxk robiłaś co mogłaś. Bez tego też nie wiesz, jakby to było. Nie możesz się obwiniać.. Niestety czasami tak bywa. Plamuś wiedział że go kochasz i chcesz dla niego jak najlepiej :pocieszacz:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
podrik

Post autor: podrik »

AniBanani pisze:
AniBanani - Pięknie i bardzo prawdziwie napisane :ok:
axxk - Nie masz co się obwiniać - robiłaś co tylko mogłaś zrobić i co zrobić należało - on o tym wiedział, ufał Ci, i pamiętaj że on tam na Ciebie czeka.... http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html
Dorota Mimbla

Post autor: Dorota Mimbla »

axxk

Post autor: axxk »

nie mogę .. ta pustka tak boli, nie moge przestać płakac, tydzien temu o tej porze tuliłam go, zmieniałam termoforki mówiłam do niego, ze juz dobrze, ze już bedzie szczesliwy, ze nic go nie będzie bolało, że bedziemy razem brykac po trawce. On podniósl głowke na 3 centymetry, ucieszyłam sie, ze mój skarb już sie budzi.
Okłamałam go, zawiodłam
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Co Ty opowiadasz? Chciałaś poprawić jego byt. Skąd mogłaś to przewidzieć? Nie obwiniaj się już. On zawsze będzie w Twoim sercu.
AniBanani

Post autor: AniBanani »

axxk .. mam ochotę napisać "bez przesady"
Nie mogłaś okłamać prośka, który wie, że zrobiłaś wszystko. zwierzęta "to czują".
Przestań się zadręczać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”