Mole książkowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Mole książkowe
Prawie skończyłem czytać Taniec ze Smokami... to teraz, w ramach nauki języka zrobię re-read Pieśni Lodu i Ognia... po angielsku.
Podpis usunięty przez administratora.
Strasznie szybko Ci to poszło, ja jeszcze męczę pierwszą część Tańca... jakoś tak nie mam weny...( pies po operacji..)
- Jack Daniel's
- Kontakt:
Czytam od kwietnia. Czytam tylko w komunikacji miejskiej, bo kiedy indziej nie mam czasu... To szybko?
Hmm... ja od lipcaJack Daniel's pisze:Czytam od kwietnia. Czytam tylko w komunikacji miejskiej, bo kiedy indziej nie mam czasu... To szybko?

- Jack Daniel's
- Kontakt:
ostatnio stresujący okres w życiu, toteż wzięłam się za lżejsze lektury - Sparksa
polecam "Jesienną miłość" (totalnie różni się od książki), "Na zakręcie", czy "Anioł Stróż".

- Jack Daniel's
- Kontakt:
Tak w ogóle, czytający "Pieśni Lodu i Ognia", czy macie jakieś teorie na temat przepowiedni z Domu Nieumarłych i przepowiedni Quaithe?
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
- Jack Daniel's
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Yrsa Sigurdardottir "Niechciani" Kryminał z nutką horroru, ostatnie 60 stron czytałam w autobusie z Mokotowa na Witolin i z powrotem. W ogole nie wiem, kiedy minęła ta droga.
Zaskakująco dobry "Jetlag" Michała Radomira Wiśniewskiego, w sumie nie wiem, o czym - o życiu współczesnych trzydziestolatków? O miłości? Nie wiem, czy w ogóle wyszło w wersji papierowej, ale może? Dobrze się czyta i mam takie wrażenie, że niezależnie od elektronizacji i usieciowienia pokolenia, emocje są takie same, jak zawsze, a z autora jest kawal romantyka.

Zaskakująco dobry "Jetlag" Michała Radomira Wiśniewskiego, w sumie nie wiem, o czym - o życiu współczesnych trzydziestolatków? O miłości? Nie wiem, czy w ogóle wyszło w wersji papierowej, ale może? Dobrze się czyta i mam takie wrażenie, że niezależnie od elektronizacji i usieciowienia pokolenia, emocje są takie same, jak zawsze, a z autora jest kawal romantyka.