Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Maju czekaj czekaj, zaraz spec Anuleczka dojdzie co to Bobiczek za rasa 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Jakby mnie ktoś zapytał co to za rasa psa, to pewnie bym zaraz wiedziałaNatasza pisze:Maju czekaj czekaj, zaraz spec Anuleczka dojdzie co to Bobiczek za rasa

- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
No ja na psach tych podstawowych
ale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet 

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Oglądałam kiedyś film - "czarny książe "- o pięknym koniu. Pokochałam je bardzo, chociaż nie znam się na nich zupełnieNatasza pisze:No ja na psach tych podstawowychale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet

Nie znasz się, ale je kochasz i to wystarczy
a wiedzę swoją zawsze można poszerzyć 

To ja na rybkach akwariowych, już niezły band z nas będzieNatasza pisze:No ja na psach tych podstawowychale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet

Aishka ogólnie mniej się rusza niż kiedyś, zauważalnie? Świnie tak ze wzrostem wagi mają podobno...

Moja kochana MajeczkaMaja1983 pisze:Nie znasz się, ale je kochasz i to wystarczya wiedzę swoją zawsze można poszerzyć

Dzisiaj się przekonałam na własne oczy, że Agatka reaguje na swoje imie. Wróciłam z zakupów, wchodze do pokoju i nie widze dziewczynek. Wołam więc Agatke a ona wynurza się z koca taka rozespana i zaczyna kwiczeć hihihi a za nią Aishka w podskokach wybiega

Foggy... Aishka to wulkan energii ,a przy rujce to całą noc potrafi przechodzić i pupencją rusza. Przez dzień odsypia, bo pada z niewyspania. To tylko pozory na potrzeby filmu hihihih potrafi się pokazać dziewczyna z tej lepszej strony

Aishka fajnie pupcia zamiata
a ta owca w norce zajefajna
gdzie taka nabyłaś słoneczko? 

Do tek owcy wkłada się termofor, a zakupiłam jak zwykle w rzeczach używanych, za nie całą złotówkeMaja1983 pisze:a ta owca w norce zajefajna
gdzie taka nabyłaś słoneczko?