Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Natasza »

Maju czekaj czekaj, zaraz spec Anuleczka dojdzie co to Bobiczek za rasa :jupi:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Maju czekaj czekaj, zaraz spec Anuleczka dojdzie co to Bobiczek za rasa :jupi:
Jakby mnie ktoś zapytał co to za rasa psa, to pewnie bym zaraz wiedziała :lol: niestety na świnkach, aż tak dobrze się nie znam :) z resztą na jednym zdjęciu Bobi wygląda jak prawdziwy szczeniaczek ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

No ja na psach tych podstawowych ;) ale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Natasza pisze:No ja na psach tych podstawowych ;) ale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet :102:
Oglądałam kiedyś film - "czarny książe "- o pięknym koniu. Pokochałam je bardzo, chociaż nie znam się na nich zupełnie :szczerbaty:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Nie znasz się, ale je kochasz i to wystarczy :buzki: a wiedzę swoją zawsze można poszerzyć :D
Foggy

Post autor: Foggy »

Natasza pisze:No ja na psach tych podstawowych ;) ale za to na koniach nie ma problemu hahaha, możemy założyc duet :102:
To ja na rybkach akwariowych, już niezły band z nas będzie :lol: 8-)

Aishka ogólnie mniej się rusza niż kiedyś, zauważalnie? Świnie tak ze wzrostem wagi mają podobno... :roll:
anuleczka

Maja1983 pisze:Nie znasz się, ale je kochasz i to wystarczy :buzki: a wiedzę swoją zawsze można poszerzyć :D
Moja kochana Majeczka :buzki:

Dzisiaj się przekonałam na własne oczy, że Agatka reaguje na swoje imie. Wróciłam z zakupów, wchodze do pokoju i nie widze dziewczynek. Wołam więc Agatke a ona wynurza się z koca taka rozespana i zaczyna kwiczeć hihihi a za nią Aishka w podskokach wybiega :lol:

Foggy... Aishka to wulkan energii ,a przy rujce to całą noc potrafi przechodzić i pupencją rusza. Przez dzień odsypia, bo pada z niewyspania. To tylko pozory na potrzeby filmu hihihih potrafi się pokazać dziewczyna z tej lepszej strony ;)
anuleczka

Agata :!: wstawaj... szkoda dnia :love:
Obrazek
Obrazek
EDIT:
filmik z serii J-23 & Bruner...

http://youtu.be/xcvbZZyhYQA
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Aishka fajnie pupcia zamiata :D a ta owca w norce zajefajna :D gdzie taka nabyłaś słoneczko? :buzki:
anuleczka

Maja1983 pisze: :D a ta owca w norce zajefajna :D gdzie taka nabyłaś słoneczko? :buzki:
Do tek owcy wkłada się termofor, a zakupiłam jak zwykle w rzeczach używanych, za nie całą złotówke :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”