Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: anuleczka »

Dziewczyny... zanim trafiłam na dobrego weta, to niestety musiałam się pożegnać z kilkoma najukochańszymi świnkami jakie miałam. Pewnie teraz by jeszcze żyły :( No ale cóż, każdy chciał pomóc i żaden złośliwie nie robił im krzywdy. Jestem chyba w czepku urodzona :102:
anuleczka

Dzisiaj połączyliśmy chłopaków w pary :D Alf z Marsikiem, bo bez siebie żyć nie mogą i Lakiego z Tofisiem, najspokojniejszym w stadzie. Chłopaki od razu załapały o co chodzi :lol: Alf jest zbyt dominujący, maleństwo mogłoby być w niebezpieczeństwie, bo Alf to taki przysłowiowy "słoń w sklepie z porcelaną" :lol:
Obrazek
Obrazek
prawie jak papużki nie rozłączki :love:
Obrazek
Aishka dorównuje gabarytami Agatce
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

:love: :love: :love:
ANYA

Post autor: ANYA »

Foggy pisze:Pucko - moje kolejne poszukiwania właśnie obejmują Medicavet, może tam się uda :) Ale mam ndzieję, że nie będę musiała szybko się tam pojawiać ;)
A ja wlasnie pojawilabym sie tam zanim bedzie sie cos dzialo. Zebys miala pewnosc ze ten wet w razie koniecznosci jest dobry i masz swiniaki juz zarejestrowane. Wlasnie zeby uniknac takiej sytuacji jak miala Anuleczka. Wiadomo, ze znalesc dobrego weta to jak igle w stogu siana.
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

a co słychać u maluszków Nataszy? :)
Obrazek
Zaffiro

pauli pisze:a co słychać u maluszków Nataszy? :)
O właśnie co tam u Nataszy i jej powiększonej rodzinki? :D
anuleczka

pauli pisze:a co słychać u maluszków Nataszy? :)
U Nataszki wszystko ok dzieciaczki rosną jak na drożdzach. Prawdopodobnie ma same dziewuchy. Nie ma serca żadnej oddać. Widać, że dziewczyna ma dobre serducho bo każdą pokochała. Dużo pomaga jej mama, nawet ma jej dołożyć kasę do rozbudowy kratek cc, żeby świniaczki miały więcej miejsca do biegania. Filipek zrobił sie strasznym przytulaskiem :love: Z wielką miłością o nich pisze :love:
EDIT:
podobno wrzeszczą jak to świniaki za jedzeniem i latają po wybiegu jak to dzieci hihihihih
Zaffiro

Fajnie, że rodzinka Nataszy się zaangażowała w pomoc maluchom :) dobrze mieć wsparcie najbliższych ;) a jak partner Nataszy przyjął wiadomość, że maluchy zostają? :D
anuleczka

Maja1983 pisze:Fajnie, że rodzinka Nataszy się zaangażowała w pomoc maluchom :) dobrze mieć wsparcie najbliższych ;) a jak partner Nataszy przyjął wiadomość, że maluchy zostają? :D
podobno powiedział " Ja wiedziałem, że tak będzie " :lol:
Zaffiro

Haha i git :laugh: sprawa załatwiona :laugh: prześlij proszę pozdrowienia Nataszce :buzki: a kiedy do nas wróci?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”