Toffi & Duduś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Bartuu

Re: Tofiś, Alfuś oraz Marshmallow.

Post autor: Bartuu »

Super rodzinka się tworzy!
Oby stadko przyjeło małego :fingerscrossed:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

ahahaha nie wiedziałam, że Tofiś ma taką fotogeniczną córkę 8-) istny aniołek, a ta fryzurka? nono... pewnie za długo farbę na głowie trzymała i mamy taki właśnie efekt :love:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Mały dzisiaj waży 384g :jupi:

A tutaj zdjęcia z wczorajszej wizyty, Lucky z doktorem Bożydarem.

Obrazek

Obrazek

Po prześwietleniu okazało się, że mały ma zdrowe nóżki, nie było urazu mechanicznego. Był źle karmiony i dlatego jego organizm jest wycieńczony. Doktor obserwował małego przez kilka godzin, doszedł do wniosku, że Lucky jest karzełkiem i taki malutki już pozostanie, jedynie przybierze wagowo. Mamy podawać karmę tą, którą dostaje. Witaminki, dokarmianie i warzywka, a wszystko powinno być dobrze :jupi:
Bartuu

Re: Tofiś, Alfuś, Marshmallow oraz Lucky.

Świnki karzełki? Ale super, pierwszy raz słyszę :) Najważniejsze, że zdrowy :yahoo:
kleymore
Kontakt:

Dzisiaj Lucky spotkał się z chłopakami, pod bacznym okiem pośmigali troszkę po klatce. Zapowiada się miłość, nawet Alf potraktował go jak dzidziusia. Póki co nie będę łączyła ostatecznie, chcę żeby Lucky przytył bo jest maleńki i drobniutki. Alf i Mars uparli się, że będą lizać małego. No i siedzieli i lizali, lizali. Alfik jedynie czasem pogruchał i chciał troszkę "przyplaszczyć" małego, dlatego póki co, zbieramy masę, a potem myślimy o jednej klatce dla nich :szczerbaty:

Obrazek Obrazek Obrazek

Bartuu pisze:Świnki karzełki? Ale super, pierwszy raz słyszę :) Najważniejsze, że zdrowy :yahoo:
Ja wolałabym, aby był większy, bo nie wiedzialabym kompletnie jak go dołączyć do chłopaków :szczerbaty:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Myślę, że lizały Luckiego z troski ;) pewnie wyczuwają, że jest z nim coś nie tak i wymaga opieki wiec się nim zaopiekowały i urządziły mu bezstresową kąpiel :D :laugh:
Bartuu

Ale może będą go brały za dzieciaczka i będą się nim cały czas opiekować jak młodszym bratem? :D
Foggy

Post autor: Foggy »

Jejuuuuu, śmiertelna dawka glukozy :love: :love:
Obrazek
Supr, wiedziałam, że będzie chodziła chudzina! :buzki:
kleymore
Kontakt:

Kolejna dawka zdjęć :roll: Mały dzisiaj waży 392g! :jupi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Piękny wzrost wagi!! :jupi:
Widzę, że szybciutko się oswaja :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”