Już napisałam w PW, ale powtórzę tutaj.
@Silje - należy Ci się za te wszystkie tymczasy, za "Opole", jak psu zupa, żeby Ci pomóc przy Twojej własnej śwince.
A w ogóle - bardzo przyjemnie
Bardzo bym chciała, żeby mu to pomogło. jadę po niego zaraz.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Mam nadzieję, że się dziś dobrze czujesz- Guciątko moje. Na pewno lepiej, niż wczoraj po południu.
Za tydzień o tej porze na pewno już będziesz w domu.
Gucio dzisiaj w lepszej formie, niż wczoraj, nie je zbyt wiele, ale z apetytem. Pod warunkiem, że jest trawa, a trawa już nie bardzo świeża, niestety...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery kontakt tylko porcella7@gmail.com
Byłam dziś w Gdańsku z Simonem (kolegą Gucia z klatki) na pobraniu krwi- tak dla spokojności.
Gdyby była taka naklejka "wzorowy pacjent", to Simon na pewno miałby ją dziś na klacie. Najbardziej wystraszyło go.. podgolenie nogi. Poza tym zachował stoicki spokój, twardziel
Pozostałe świniaki bez zmian- zachowanie stosowne do wieku.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2014, 21:55 przez silje, łącznie zmieniany 1 raz.
Dr Kasia opowiadał mi dziś że on miał tak twardą skórę, że ta plastikowa rurka z wenflonu się po prostu "fałdowała". Zużyli 7 szt. Poradzili sobie z tym nacinając skórę i dopiero wprowadzając wenflon. Co ciekawe - było tak tylko przy pierwszej chemii, może takie miejsce jakieś? Przy drugiej było już normalnie.
Oj, słyszałam, że były duże problemy z założeniem wenflonu za pierwszym razem, ale że aż 7 razy trzeba było go kłuć- to nie wiedziałam. Biedak. Dobrze, że tym razem było normalnie. Może też dlatego trochę szybciej do siebie doszedł.
I tak jest ciężko, ale chociaż mniej stresu i bólu.
o, post mi przepadł! Bez śladu. wrrr
Gucio je po drugiej chemii lepiej, niż po pierwszej, łapka po wenflonie zagojona elegancko, nic się nie rzucał, ani nie narzekał. Niestety, znowu trochę schudł, spróbujemy dać mu papkę w miseczce.