Prawdziwe charaktery wychodzą na zdjęciach!
Pięknie, napatrzeć się nie mogę!
A ja chętnie wpadnę, kochana, szykuj nocleg dla dwóch lub trzech świnkopanów
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona - moje kochane świnko-dziewczynki :D
Zapraszam Moje dziewczyny będą na pewno zachwyconeFoggy pisze:A ja chętnie wpadnę, kochana, szykuj nocleg dla dwóch lub trzech świnkopanów
Dziewczyny na pewno będą zachwycone
No i czarne chmury nadpłynęły i do mnie...
Jest wysoce prawdopodobne że mam alergię na moje świnki
Zatykający katar towarzyszy mi od 4 tygodni. Na początku myślałam ze to przeziębienie, leki nabrałąm, a tu zamiast lepiej to katar się wzmaga nie pomagają tabletki na alergię jakie kiedyś brałam, katar wzmaga się rano i po powrocie do domu z pracy... jestem zdruzgotana Ostateczny test przed nami, chcę zawieźć prośki do rodziców i zostawić je tam przez tydzień, wtedy zobaczę czy to na 100% wina świńskich alergenów. Jezu, dziewczyny, trzymajcie za nas kciuki, bo nie wiem co będzie
Jest wysoce prawdopodobne że mam alergię na moje świnki
Zatykający katar towarzyszy mi od 4 tygodni. Na początku myślałam ze to przeziębienie, leki nabrałąm, a tu zamiast lepiej to katar się wzmaga nie pomagają tabletki na alergię jakie kiedyś brałam, katar wzmaga się rano i po powrocie do domu z pracy... jestem zdruzgotana Ostateczny test przed nami, chcę zawieźć prośki do rodziców i zostawić je tam przez tydzień, wtedy zobaczę czy to na 100% wina świńskich alergenów. Jezu, dziewczyny, trzymajcie za nas kciuki, bo nie wiem co będzie
A nie mozesz zrobic testu w przychodni zeby miec 100 % pewnosci?
Wiesz ANYA nie wiem jak to wygląda na wyspach, ale tu nic nie jest "na już", a poza tym przez kilka dni brałam leki, to i tak wynik wyjdzie zafałszowany Musiałabym odczekać kila tygodni... ech.
To trzymam kciuki zebys nie miala alergii na swinki.
A tak na marginesie to moj bracki ma astme, alergie do tego stopnia, ze mu sie bable na skorze ogromne robily. Bral inhalator i odkad wyladowal na wyspach (7lat temu) jeszcze ani razu nie uzywal inhalatora.
Moja babcia ma astme i uzywa kilka razy dziennie inhalatora i jak mnie odwiedzila na tydzien to ani razu nie uzywala.
To tak dla Twojej wiadomosci gdybys byla uczulona na swinki a nie chciala ich oddawac
A tak na marginesie to moj bracki ma astme, alergie do tego stopnia, ze mu sie bable na skorze ogromne robily. Bral inhalator i odkad wyladowal na wyspach (7lat temu) jeszcze ani razu nie uzywal inhalatora.
Moja babcia ma astme i uzywa kilka razy dziennie inhalatora i jak mnie odwiedzila na tydzien to ani razu nie uzywala.
To tak dla Twojej wiadomosci gdybys byla uczulona na swinki a nie chciala ich oddawac
Dziękuję kochana ANYU Zapamiętam...
Nie zebym Cie namawiala na przyjazd do UK (tutaj tez zycie nie jest uslane rozami) ale wiedz ze swienie bez problemu mozna samochodem przewiezc Pour przewiozla az 5 swinek.balbinkowo pisze:Dziękuję kochana ANYU Zapamiętam...