ale nie może być inaczej mając TAKICH aktorów
 ale nie może być inaczej mając TAKICH aktorów  szczególnie ta lewa ręka dużej
 szczególnie ta lewa ręka dużej 
Moderator: pastuszek
 ale nie może być inaczej mając TAKICH aktorów
 ale nie może być inaczej mając TAKICH aktorów  szczególnie ta lewa ręka dużej
 szczególnie ta lewa ręka dużej 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaMyślę o macie w kuwetce, ale to jak będzie taka kuweta z prawdziwego zdarzenia (póki co robi za nią podstawka od doniczki, która urzekła mnie swoim trójkątnym kształtemMaja1983 pisze:Skąd ja to znamdo kuwetki można wyciąć kawałek maty i położyć na żwirku
 ), czyli według zapewnień pani ze sklepu, w przyszłym tygodniu, bo jak rozglądałam się za kuwetami w okolicznych zoologikach, to były albo takie dla myszki, albo dla krowy chyba!
 ), czyli według zapewnień pani ze sklepu, w przyszłym tygodniu, bo jak rozglądałam się za kuwetami w okolicznych zoologikach, to były albo takie dla myszki, albo dla krowy chyba!   
 No ba! Dziękuję, dziękuję.szczególnie ta lewa ręka dużej

Funiek super ale Bysio mój faworyt
 Funiek super ale Bysio mój faworyt  kolorki ma piekne. Aktorzy z nich na świnkowy oskar
 kolorki ma piekne. Aktorzy z nich na świnkowy oskar 

To w takim razie mata odpada.martuś pisze:Generalnie zasada z kuwetą jest taka, że podłoże musi być w niej inne niż w całej klatce bo inaczej świnki nie będą rozróżniały gdzie mają się załatwiać i całą klatkę będą traktowały jako kuwetę
A filmik z chłopcami rewelacja

(czyli świnek naciska, kuweta staje dęba, po czym Bysio odwraca się do mnie z miną pokerzysty, cały utytłany żwirkiem...
 (czyli świnek naciska, kuweta staje dęba, po czym Bysio odwraca się do mnie z miną pokerzysty, cały utytłany żwirkiem...  )  Martwiłam się o oczka, ale na szczęście nie było w nich drobinek, nie wygląda, żeby coś się działo. Czekam na poniedziałkową dostawę w sklepie, to może znajdę kuwetkę, którą świnki nie będą rzucać po całej klatce, wysypując zawartość.
 )  Martwiłam się o oczka, ale na szczęście nie było w nich drobinek, nie wygląda, żeby coś się działo. Czekam na poniedziałkową dostawę w sklepie, to może znajdę kuwetkę, którą świnki nie będą rzucać po całej klatce, wysypując zawartość. 
Ano, pewnie, że słodziaki!Maja1983 pisze:Słodziakiszkoda tylko, że takie wybredne

Nigdy tak na to nie patrzyłam, ale właściwie, to masz rację.ANYA pisze:Bysio wyglada jakby piorun w niego strzelil