Jak widać nikt nas już nie odwiedza
Hmmm może to troszkę moja wina bo nie mam już tak dużo czasu jak wcześniej...
Chciałam wszystkich poinformować że mój Benio wraca do zdrowia! Byliśmy u 3 weterynarzy pobierali nam krew, robili USG i mnóstwo innych badań i nie wykazało nam nic... Byłam już załamana i myślałam że będę musiała się z moim ukochanym rogalikiem niedługo pożegnać. Ale nie poddałam się Poobserwowałam Benia i doszłam do wniosku że nie zjada już swoich bobków, pokupowałam i poczytałam kilka mądrych książek, znalazłam tam takie coś jak "zatkanie jelita prostego". Objawy pasowały do mojego świnka. Leczenie polegało na wyciśnięciu czopa i podaniu dodatkowej witaminy B.
Skonsultowałam moje spostrzeżenia z weterynarzem, przyznał że mogę mieć racje, od razu wzięłam się za wyciskanie czopa.
Od miesiąca raz w tygodniu czyszczę dupcie Beniowi i dzięki temu zaczął jeść normalnie, robić ładne bobki jest radosny i przede wszystkim zaczął przybierać na wadze!
Aniołek Grześ <3 Benio, Olaf, Franuś i Kacper za TM [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Trzech muszkieterów mojego serca <3 Benio, Olaf i Grześ
Świetne wieści, brawo Beniu
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale nie widzimy nowych fotekfenek pisze:zagladamy zagladamy
Beniu ale masz troskliwią mamusię
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Domki dla pluszaków powiadasz... Słyszałam o domkach dla lalek, ale dla pluszaków? Świnek stanowczo lepiej się w nim prezentuje
Super, że świnek czuje się lepiej
Super, że świnek czuje się lepiej
Proszę bardzo o to fotki
Moje Bombelki kochane
Moje Bombelki kochane
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Gdzie się podziały te maluchy z podpisu?
Pyrka
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Cieszę się, że Benio wrócił do zdrówka
Słodziaki z chłopaków
Słodziaki z chłopaków
Dziś dzień świńskich pieszczot bo nareszcie mam wolne
A tak właściwie to chciałam się pochwalić, dziś ważyłam moje prosiątka, po miesiącu leczenia Benka jego waga z 518g skoczyła na 675g
Co do reszty to grubasy, Olaf waży 1189g a Grześ taraaaam 1300g wbrew pozorom Grześ to nie kula, jest całkiem dobrze zbudowanym świnkiem
A tak właściwie to chciałam się pochwalić, dziś ważyłam moje prosiątka, po miesiącu leczenia Benka jego waga z 518g skoczyła na 675g
Co do reszty to grubasy, Olaf waży 1189g a Grześ taraaaam 1300g wbrew pozorom Grześ to nie kula, jest całkiem dobrze zbudowanym świnkiem
Witam, witam.
Nikt nas już tu nie odwiedza
A tak poza tym to u nas wszystko dobrze, chłopaki tyją, nie chorują. Z Beniem nie ma juz probemów, rośnie zdrowo, je ochoczo, biega jak szalony Znów Olaf z Grzesiem to typowe lacie, świnki typu "jak nas rozpieściłaś takich nas masz"
Pozdrawiamy wszystkich świnkowo
Nikt nas już tu nie odwiedza
A tak poza tym to u nas wszystko dobrze, chłopaki tyją, nie chorują. Z Beniem nie ma juz probemów, rośnie zdrowo, je ochoczo, biega jak szalony Znów Olaf z Grzesiem to typowe lacie, świnki typu "jak nas rozpieściłaś takich nas masz"
Pozdrawiamy wszystkich świnkowo