Oh, a mi by się przydała właśnie tak otwierana... ale finanse - wiadomo xd.
Kochana, wiesz co tam u Nataszkowych maluszków? <3
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Dwa dni temu pisała do mnie, że maluszki wreszcie zaczęły przybierać na wadzeNejvii pisze: Kochana, wiesz co tam u Nataszkowych maluszków? <3

Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków

Och no to bardzo się cieszę! Skoro przetrwały decydujące dni, to już tylko może być lepiej!
Pozdrów ją oczywiście od nas i niech koniecznie wymizia maluszki i rodziców! 

- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
To mnie zaskoczyłaś, bo do tej pory myślałam, że jesteście rodzinąanuleczka pisze:Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków

Zresztą nawet Natasza o tym wspomniała na forum. Pewnie chodziło jej o to, że macie świnki, które są rodzeństwem

Co do maluszków, to oby ten wet po raz kolejny się nie pomylił co do płci. Maluszki na usg też widział tylko dwa

Z tego co piszesz, to są one wyjątkowo małe, a przecież mają już kilka dni. Oby przybierały na wadze i wszystko dobrze się skończyło

Tez się cieszę, że Maluchy są zdrowe i dzielnie przybierają na wadze
Nie powiedziałabym, Aniu, że tak dużo jej brakuje do Agatki, wygląda z tuszy baaardzo podobnie. To chyba wzrost robi swoje (a raczej rozrost)

Nie powiedziałabym, Aniu, że tak dużo jej brakuje do Agatki, wygląda z tuszy baaardzo podobnie. To chyba wzrost robi swoje (a raczej rozrost)

Nawet nie wiem jak Nataszka wyglądaDanBea pisze:To mnie zaskoczyłaś, bo do tej pory myślałam, że jesteście rodzinąanuleczka pisze:Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków![]()
Zresztą nawet Natasza o tym wspomniała na forum. Pewnie chodziło jej o to, że macie świnki, które są rodzeństwem![]()
Co do maluszków, to oby ten wet po raz kolejny się nie pomylił co do płci. Maluszki na usg też widział tylko dwa
Z tego co piszesz, to są one wyjątkowo małe, a przecież mają już kilka dni. Oby przybierały na wadze i wszystko dobrze się skończyło

Foggy uduuuusze Cię... hihihih. Chcesz, żeby moja lalka wpadła w depresje ?
<ucieka> nie nie, żartowałam!
Po prostu uwielbiam takie grubaski, co mam zrobić

z tym duszeniem oczywiście żartowałam hihihi... nie mam tak długich rąk jak stąd, aż do Warszawy < żart>Foggy pisze:<ucieka> nie nie, żartowałam!![]()

Mam nadzieje, że Bobi też stanie się gruba klucha
na razie widać mu kosteczki 

Majeczko, gwarantuje Ci, że w szybkim tempie będzie kluseczkąMaja1983 pisze:Mam nadzieje, że Bobi też stanie się gruba kluchana razie widać mu kosteczki