Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Nejvii

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Nejvii »

Oh, a mi by się przydała właśnie tak otwierana... ale finanse - wiadomo xd.
Kochana, wiesz co tam u Nataszkowych maluszków? <3
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Nejvii pisze: Kochana, wiesz co tam u Nataszkowych maluszków? <3
Dwa dni temu pisała do mnie, że maluszki wreszcie zaczęły przybierać na wadze :D Dwa pomarańczowe ważą 100 g a pozostałe około 90 g. Zaczynają podjadać karme mamusi. Wszystko wskazuje ze jest OK . Nataszka około 15- tego idzie do weterynarza upewnić się co do płci maluszków. Oby tym razem nie było pomyłki. Trzymamy :fingerscrossed: za maluszki :buzki:
Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków :love:
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Och no to bardzo się cieszę! Skoro przetrwały decydujące dni, to już tylko może być lepiej! :) Pozdrów ją oczywiście od nas i niech koniecznie wymizia maluszki i rodziców! :)
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

anuleczka pisze:Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków :love:
To mnie zaskoczyłaś, bo do tej pory myślałam, że jesteście rodziną :D
Zresztą nawet Natasza o tym wspomniała na forum. Pewnie chodziło jej o to, że macie świnki, które są rodzeństwem :lol:
Co do maluszków, to oby ten wet po raz kolejny się nie pomylił co do płci. Maluszki na usg też widział tylko dwa ;)
Z tego co piszesz, to są one wyjątkowo małe, a przecież mają już kilka dni. Oby przybierały na wadze i wszystko dobrze się skończyło :fingerscrossed:
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Tez się cieszę, że Maluchy są zdrowe i dzielnie przybierają na wadze :love:

Nie powiedziałabym, Aniu, że tak dużo jej brakuje do Agatki, wygląda z tuszy baaardzo podobnie. To chyba wzrost robi swoje (a raczej rozrost) :102:
anuleczka

DanBea pisze:
anuleczka pisze:Niestety nie znam osobiście Nataszki , bo poznałam ją na Naszym forum tak jak i Was i mam tylko kontakt internetowy ale Nataszka pisze regularnie i zdaje relacje co do postępów dzieciaczków :love:
To mnie zaskoczyłaś, bo do tej pory myślałam, że jesteście rodziną :D
Zresztą nawet Natasza o tym wspomniała na forum. Pewnie chodziło jej o to, że macie świnki, które są rodzeństwem :lol:
Co do maluszków, to oby ten wet po raz kolejny się nie pomylił co do płci. Maluszki na usg też widział tylko dwa
Z tego co piszesz, to są one wyjątkowo małe, a przecież mają już kilka dni. Oby przybierały na wadze i wszystko dobrze się skończyło :fingerscrossed:
Nawet nie wiem jak Nataszka wygląda ;) a rodzine miała na myśli na 100 % tą świnkową hihihi. Niestety nie mieszkamy w jednym mieście ani tej samej okolicy, więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko email.
Foggy uduuuusze Cię... hihihih. Chcesz, żeby moja lalka wpadła w depresje ?
Foggy

Post autor: Foggy »

<ucieka> nie nie, żartowałam! :102:
Po prostu uwielbiam takie grubaski, co mam zrobić :roll: :think: :love:
anuleczka

Foggy pisze:<ucieka> nie nie, żartowałam! :102:
Po prostu uwielbiam takie grubaski, co mam zrobić
z tym duszeniem oczywiście żartowałam hihihi... nie mam tak długich rąk jak stąd, aż do Warszawy < żart> :lol: Ja też lubię takie kluchy, są takie mięciutkie i cieplutkie :love: muszę zważyć Aishke, chyba już waży blisko 900 g :o Moja córka uważa, że Aishka wygląda jak upasiony niemowlak z głową dziecka a ciałem dorosłego hihihi... co ona opowiada za bzdury :o
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Mam nadzieje, że Bobi też stanie się gruba klucha :D na razie widać mu kosteczki :(
anuleczka

Maja1983 pisze:Mam nadzieje, że Bobi też stanie się gruba klucha :D na razie widać mu kosteczki :(
Majeczko, gwarantuje Ci, że w szybkim tempie będzie kluseczką :love: :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”