Angelo i te jego niewinne oczka agresorem? no nadal nie wierzę! Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają?

Moderator: pastuszek
Jak Anya im pokaże piekarnik to jeszcze pomyślą, że coś dla nich gotujedortezka pisze: Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają?
Bo Ryan dostaje ode mnie zawsze cos extra i potajemnie, tak,zeby Ania nie widziala i nie zabrala, zawsze to jest cos co wiem,ze on lubi i zawsze dostaje to za kanapa, tylko nie mowcie Ani, bo bedzie za mna lazila jak przyjade w weekend hehehe, Ryan jest idealny,az mnie serce boli jak na niego patrze,bo mi Lole przypomina, tez ma takie madre oczka,gdzies czytalam,ze oczy swinki sa nieruchome, a to go...o prawda, swinki zerkaja na boki i tak sprytnie patrza ,ze wcale nie musza mowic,zeby dac znac o co im chodzi.ANYA pisze: A dodam jeszcze ze Ryan bardzo lubi Ruby i jak tylko Ruby nas odwiedzi to Ruan sie cieszy jak piesek. Ruby zawsze cos im przyniesie wiec wiadomo dlaczego ja tak lubi. Ale skubaniec pamieta kto co przynosi.
Czy to jakiś fotomontaż?ruby pisze:
Nie musisz wszystkiego wiedziecANYA pisze:
Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekendoczywiscie ja dowiedzialam sie ostatnia
Chodziło mi o świńskie zewnętrzne - że charakterek poszmerglony to wiadomopour pisze:O Ryanie można mówić wiele, ale na pewno nie to ,że jest normalny
Tak, to ten przystojniaketycja pisze:Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi?