Angelo i te jego niewinne oczka agresorem? no nadal nie wierzę! Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają?
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)
oby się udało, nad trzymam kciuki
Angelo i te jego niewinne oczka agresorem? no nadal nie wierzę! Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają?
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
ANYA
Dortezka zapomnialam. Do piatku ich nie bede laczyc bo mi sie univerek jutro zaczyna i musze sie przygotowac wiec nie mam czasu, ale w weekend znowu ich polacze.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak Anya im pokaże piekarnik to jeszcze pomyślą, że coś dla nich gotujedortezka pisze: Łączenie w kuchni.. jak u mnie! a pamiętałaś by pokazać im ich domek gdy się nie dogadają?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ruby
Bo Ryan dostaje ode mnie zawsze cos extra i potajemnie, tak,zeby Ania nie widziala i nie zabrala, zawsze to jest cos co wiem,ze on lubi i zawsze dostaje to za kanapa, tylko nie mowcie Ani, bo bedzie za mna lazila jak przyjade w weekend hehehe, Ryan jest idealny,az mnie serce boli jak na niego patrze,bo mi Lole przypomina, tez ma takie madre oczka,gdzies czytalam,ze oczy swinki sa nieruchome, a to go...o prawda, swinki zerkaja na boki i tak sprytnie patrza ,ze wcale nie musza mowic,zeby dac znac o co im chodzi.ANYA pisze: A dodam jeszcze ze Ryan bardzo lubi Ruby i jak tylko Ruby nas odwiedzi to Ruan sie cieszy jak piesek. Ruby zawsze cos im przyniesie wiec wiadomo dlaczego ja tak lubi. Ale skubaniec pamieta kto co przynosi.

- Dzima
- Kontakt:
Czy to jakiś fotomontaż?ruby pisze:
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima to nie fotomontaz. Tak bylo przez chwilke dopoki Alfie nie rozwalil Angelowi mordki. Od tamtej pory Angelo nienawidzi Alfa i pewnie dlatego jest do niego taki agresywny.
Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekend
oczywiscie ja dowiedzialam sie ostatnia 
Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekend
-
ruby
Nie musisz wszystkiego wiedziecANYA pisze:
Ruby dobrze wiedziec ze wpadasz do mnie w weekendoczywiscie ja dowiedzialam sie ostatnia
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Chodziło mi o świńskie zewnętrzne - że charakterek poszmerglony to wiadomopour pisze:O Ryanie można mówić wiele, ale na pewno nie to ,że jest normalny
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi? Kurczę, że właśnie z chłopakami tak ciężko. Dlatego zawsze odmawiam trzeciego w stadzie.
- Dzima
- Kontakt:
Tak, to ten przystojniaketycja pisze:Trochę się pogubiłam. Ten uroczy z czarną mordką to Alfi?
Anya ma naprawdę humorzastych chłopców, trafiła na księciuniów, z których każdy chce mieć pokój dla siebie
Zbliża się weekend! Anya szykuj się na...Ruby! i łączenie!
Pyrka
Za TM
Za TM