Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !
Moderator: pastuszek
Re: Busia rodzi kamień...
trzymam mocno kciuki za meleńką, musiało bardzo boleć biedulkę
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Busia trzymaj się dzielnie

jest specjalna dieta jak najbardziej dla świnek z kamieniami.... W końcu mój mały Franuś je miał, to wiem....
jasne
spróbuję coś ciekawego powiedzieć w tym temacie haha

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Busia
ale stracha napędziła. Ale żeby coś takiego się przypałętało od wody? A świnki chyba nie mogą pić mineralnej?
gdzieś mi się obiło o uszy

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

ale ja nie dawałam im mineralnej, tylko zwykłą, kranówkę, podobno dobrą mamy w Poznaniu
no to teraz będę dawać przegotowaną i herbatki ziołowe, bo lubią 

to nie od wody Atka, Franek pił od dziecka przegotowaną wodę dla odmiany....
moja Agatka ma blisko 4 latka i ani razu nie piła wody - żadnej !!! to świnka która zastępuje sobie wodę np ogórkiem. Aishka natomiast ma 4 miesiące i widzę, że też nie bierze się za poidło chociaż pokazuje jej i nastawiam w każdej postaci nawet w miseczce . Agatka też miała kamień ale po ciężkiej kuracji chyba go wysikała bo od dwóch miesięcy jej się nie wrócił, więc myśle, że to nie robi się od wody.
no to faktycznie nie wiadomo skąd się biorą kamienie
ważne, żeby go wysiusiała
mama dzwoniła, że Busia zachowuje się normalnie, dziwne tylko, że nie chciała ogórka już
przejadła się, czy co ? za to Pipi oczywiście zjadła za nią. Może w nocy, po zastrzykach już się go pozbyła
cóż, dowiem się późnym wieczorem, a rano napiszę (z pracy, bo w domu chwilowo nie mam neta)

mama dzwoniła, że Busia zachowuje się normalnie, dziwne tylko, że nie chciała ogórka już

przejadła się, czy co ? za to Pipi oczywiście zjadła za nią. Może w nocy, po zastrzykach już się go pozbyła

cóż, dowiem się późnym wieczorem, a rano napiszę (z pracy, bo w domu chwilowo nie mam neta)