Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
axxk

Re: Busia rodzi kamień...

Post autor: axxk »

trzymam mocno kciuki za meleńką, musiało bardzo boleć biedulkę
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Busia trzymaj się dzielnie :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Marta_K

Post autor: Marta_K »

jest specjalna dieta jak najbardziej dla świnek z kamieniami.... W końcu mój mały Franuś je miał, to wiem....
atka1966

Post autor: atka1966 »

no to sobie pogadamy Marto :meeting:
Marta_K

jasne ;) spróbuję coś ciekawego powiedzieć w tym temacie haha
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Busia :fingerscrossed: ale stracha napędziła. Ale żeby coś takiego się przypałętało od wody? A świnki chyba nie mogą pić mineralnej? :think: gdzieś mi się obiło o uszy
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
atka1966

ale ja nie dawałam im mineralnej, tylko zwykłą, kranówkę, podobno dobrą mamy w Poznaniu :idontknow: no to teraz będę dawać przegotowaną i herbatki ziołowe, bo lubią :pocieszacz:
Marta_K

to nie od wody Atka, Franek pił od dziecka przegotowaną wodę dla odmiany....
anuleczka

Post autor: anuleczka »

moja Agatka ma blisko 4 latka i ani razu nie piła wody - żadnej !!! to świnka która zastępuje sobie wodę np ogórkiem. Aishka natomiast ma 4 miesiące i widzę, że też nie bierze się za poidło chociaż pokazuje jej i nastawiam w każdej postaci nawet w miseczce . Agatka też miała kamień ale po ciężkiej kuracji chyba go wysikała bo od dwóch miesięcy jej się nie wrócił, więc myśle, że to nie robi się od wody.
atka1966

no to faktycznie nie wiadomo skąd się biorą kamienie :glowawmur: ważne, żeby go wysiusiała :pray:
mama dzwoniła, że Busia zachowuje się normalnie, dziwne tylko, że nie chciała ogórka już :think:
przejadła się, czy co ? za to Pipi oczywiście zjadła za nią. Może w nocy, po zastrzykach już się go pozbyła :pray:
cóż, dowiem się późnym wieczorem, a rano napiszę (z pracy, bo w domu chwilowo nie mam neta)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”