Ojjj pije jakby w życiu poidełka nie widziała
To imprezowe dziewczyny
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona - była impreza :D
Ale który hamak Dzima? Ten czarny to tunelohamak od pastuszka i jest od kratki do kratki na wymiar, a ten biały to zwykły hamak i w sumie też jest od kratki do kratki tylko trochę pokombinowany... ech wrzucę zdjęcia niebawemDzima pisze:Pije:jupi: jak jest zawieszony ten hamak? Na długość klatki?:think: czy po prostu z takiej perspektywy już zgłupiałam:lol:
Daj foty!:yahoo:
A moje udoskonaliły picie z poidła, jedna pije normalnie a druga się pcha z jęzorem przez kraty od doopy strony
Ładuję właśnie film.
Foggy Balbina potrafi tak pić około 5 minut bez przerwy... najweselej jest w nocy
Skąd ja to znam ale w sumie już się przyzwyczaiłambalbinkowo pisze:Balbina potrafi tak pić około 5 minut bez przerwy... najweselej jest w nocy
Dzima foty hamaczków:Dzima pisze: jak jest zawieszony ten hamak? Na długość klatki?:think: czy po prostu z takiej perspektywy już zgłupiałam:lol:
Daj foty!:yahoo:
Starałam się wybrać takie, które oddają piękno i hamaczków i klatki czyli w nowości
Ja i tak mam nieźle, bo nie śpię w pokoju w którym są świnki, jedynie jak mam gości (a w wakacje to częste ) to mi to nieco przeszkadzaMaja1983 pisze:Skąd ja to znam:laugh: ale w sumie już się przyzwyczaiłam;)balbinkowo pisze:Balbina potrafi tak pić około 5 minut bez przerwy... najweselej jest w nocy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Fajne i jeszcze nie zafajdane widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z ich przeznaczeniem.
Moje preferują wyleż podhamakowy
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dzima pisze:Fajne i jeszcze nie zafajdane widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z ich przeznaczeniem.
Prawdziwe przeznaczanie będzie widać dopiero jak się więcej bobków wszędobylskich pojawi
Tak, jak pisała Foggy, po bobach wyszło szydło z worka... wyleż jest zdecydowanie częściej podhamakowyFoggy pisze:Prawdziwe przeznaczanie będzie widać dopiero jak się więcej bobków wszędobylskich pojawiDzima pisze:Fajne i jeszcze nie zafajdane:lol: widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z ich przeznaczeniem.
Tylko czasem Balbi - moja królowa, wskoczy na hamaczka aby pokazać swoją wyższość
To jest może dla niej podest gdzie będzie wygłaszać ważne mowy swojemu ludowi
A Balbinka rzeczywiście z gracją pije - coś jak u mnie Tosiek - cicho, delikatnie , stałym rytmem - za to Timon jak się do poidła dorwie to go słychać w całym domu . No i oczywiście wszystkiego najświńszego dla solenizantki - przepraszam za opóźnienie , ale nie miałam dostępu do neta ostatnio.
Dziękujemy, dziękujemy... życzenia przekazane
Majka ja tez myślę że Balbina uważa ten tunelohamak za swoją mównicę, z niego więcej widzi i głośniej krzyczy na Dużą aby jeszcze szybciej przynosiła pyszności z lodówki
Majka ja tez myślę że Balbina uważa ten tunelohamak za swoją mównicę, z niego więcej widzi i głośniej krzyczy na Dużą aby jeszcze szybciej przynosiła pyszności z lodówki