To imprezowe dziewczyny

Moderator: pastuszek

Ale który hamak Dzima? Ten czarny to tunelohamak od pastuszka i jest od kratki do kratki na wymiar, a ten biały to zwykły hamak i w sumie też jest od kratki do kratki tylko trochę pokombinowany... ech wrzucę zdjęcia niebawemDzima pisze:Pije:jupi: jak jest zawieszony ten hamak? Na długość klatki?:think: czy po prostu z takiej perspektywy już zgłupiałam:lol:
Daj foty!:yahoo:
A moje udoskonaliły picie z poidła, jedna pije normalnie a druga się pcha z jęzorem przez kraty od doopy strony
Ładuję właśnie film.

Skąd ja to znambalbinkowo pisze:Balbina potrafi tak pić około 5 minut bez przerwy... najweselej jest w nocy
 ale w sumie już się przyzwyczaiłam
 ale w sumie już się przyzwyczaiłam 
Dzima foty hamaczków:Dzima pisze: jak jest zawieszony ten hamak? Na długość klatki?:think: czy po prostu z takiej perspektywy już zgłupiałam:lol:
Daj foty!:yahoo:

czyli w nowości
 czyli w nowości  
Ja i tak mam nieźle, bo nie śpię w pokoju w którym są świnki, jedynie jak mam gości (a w wakacje to częsteMaja1983 pisze:Skąd ja to znam:laugh: ale w sumie już się przyzwyczaiłam;)balbinkowo pisze:Balbina potrafi tak pić około 5 minut bez przerwy... najweselej jest w nocy
 ) to mi to nieco przeszkadza
 ) to mi to nieco przeszkadza  
 widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z  ich przeznaczeniem.
 widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z  ich przeznaczeniem.  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaDzima pisze:Fajne i jeszcze nie zafajdanewidzę, że korzystają z hamaków zgodnie z ich przeznaczeniem.

Moje preferują wyleż podhamakowy

Tak, jak pisała Foggy, po bobach wyszło szydło z worka... wyleż jest zdecydowanie częściej podhamakowyFoggy pisze:Prawdziwe przeznaczanie będzie widać dopiero jak się więcej bobków wszędobylskich pojawiDzima pisze:Fajne i jeszcze nie zafajdane:lol: widzę, że korzystają z hamaków zgodnie z ich przeznaczeniem.
Moje preferują wyleż podhamakowy

. No i oczywiście wszystkiego najświńszego dla solenizantki - przepraszam za opóźnienie , ale nie miałam dostępu do neta ostatnio.
 . No i oczywiście wszystkiego najświńszego dla solenizantki - przepraszam za opóźnienie , ale nie miałam dostępu do neta ostatnio.