Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Nyanyan
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Re: Amber -White samiczka (Warszawa)-WOLNA

Post autor: Nyanyan »

Mamy czas! :D
tak nieparzyście mi w klatce, a czwarta by się przydała jako towarzyszka dla najmłodszej Kasieńki (tak we trójkę ciężko czasem się bawić ;)), więc bardzo liczę, że trafi się samiczka (i generalnie jak najmniej młodych)
boe22

Post autor: boe22 »

Eee, ja bym brała Amber bez zastanowienia! (tylko jajeczek jej brak :lol: )
Ze względu na własne przekonania ani nie wykastruję nikogo w domu, ani jej bym sterylki nie zrobiła, jeżeli nie ma problemów zdrowotnych, które by tego wymagały.
Amber :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za świetny domek!(i szczęśliwe rozwiązanie)
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

Amber pewnie dwoje będzie miała,Klementynka dwoje albo troje także z piątki maluchów na pewno będzie maleńka samiczka.

O Amber było bardzo dużo zapytań z tym, że w tym przypadku trzeba czekać jeszcze trochę i to zniechęca,ale myśle że komuś na pewno wpadnie w oko , bo jest śliczna i spokojna.
boe22

Luuudzie- tu się nie ma co zastanawiać, tylko szybko rezerwować dopóki wolna!

A jak tam z imionami dla maluchów?
Roksi147

Imiona są prawie wszystkie na M coś jakoś tak mi przyszło do głowy,ale nie powiem bo to tajemnica :szczerbaty:
boe22

Ja też jestem na M :lol: :lol: :lol:
Ale też nie powiem, bo to tajemnica poliszynela :lol:
Roksi147

Obrazek
Czego mi tu pstykasz tym fleszem.

Obrazek
Wczoraj wzięłam Amber na trawkę ale biedna była tak spanikowana, że nawet trawki nie spróbowała.
boe22

No to trawa musi przyjść do niej ;) !
Roksi147

Już właśnie przychodzi :laugh: czego się nie zrobi dla kobity w stanie zaokląglonym :love: .
Nyanyan
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Nyanyan »

Śliczna :love:
Moja babcia mówi, że ciężarnym niczego nie można odmawiać i trzeba wszystko pod nos podtykać ;) może u świnek też tak powinno być (ale chyba jest i u tych nieciężarnych...)?

A tak teraz pomyślałam, że może ona jest taka przesadnie spokojna, bo jest w ciąży? Moja Zuzanna kiedy przyniosłam ją do domu (zanim się dowiedziałam, że jest w ciąży) była najspokojniejszą świnką na świecie i dogadała się ze swoją świńską współlokatorką (czyli "hej, gwałć mnie ile chcesz, nie robi mi") w sumie od razu, bez żadnych zgrzytów. Za to po porodzie i odkarmieniu zrobiła się z niej świnia z adhd ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”