Zakaz robienia zdjęć! Ryś odpoczywa, proszę o spokój!
U nas to samo- leżą i nic nie robią(dla mnie upał to powyżej 15 st., więc teraz już umieram!). Ja już nie wytrzymuję tego upału, a oni jeszcze w tym futrze!
Rysiowe LOVE <3 - POŻEGNANIE
Moderator: pastuszek
Re: Popcorning squad czyli Johnny Cash i Ryszard :D [ZDJĘCIA
Jakiś czas temu uszyłam chłopakom piękny tunel
Świnie sobie przez niego przebiegały, raz na jakiś czas przesuwały nim po klatce - generalnie miały dzięki niemu dodatkowe zajęcie.
Ale ostatnio zwróciło moją uwagę, że tunel (wykonany z gąbki) nagle zrobił się jakiś taki "plaskaty" - zaczął się kłaść na jedną stronę. Myślałam, że jakoś tak opadł, więc próbowałam go wymodelować, ale było trudno. I muszę powiedzieć, że trochę mnie trapiło co się stało w ten tunel (szczególnie, że nigdy nie zaobserwowałam, żeby prośki np. wywróciły go do góry nogami).
Wczoraj rano sprawa się wyjaśniła! Wstałam rano i przyłapałam Rysia na alternatywnym wykorzystaniu tunelu
Kocham te moje rozrabiaki dwa
Świnie sobie przez niego przebiegały, raz na jakiś czas przesuwały nim po klatce - generalnie miały dzięki niemu dodatkowe zajęcie.
Ale ostatnio zwróciło moją uwagę, że tunel (wykonany z gąbki) nagle zrobił się jakiś taki "plaskaty" - zaczął się kłaść na jedną stronę. Myślałam, że jakoś tak opadł, więc próbowałam go wymodelować, ale było trudno. I muszę powiedzieć, że trochę mnie trapiło co się stało w ten tunel (szczególnie, że nigdy nie zaobserwowałam, żeby prośki np. wywróciły go do góry nogami).
Wczoraj rano sprawa się wyjaśniła! Wstałam rano i przyłapałam Rysia na alternatywnym wykorzystaniu tunelu
Kocham te moje rozrabiaki dwa
no co- trzeba sobie jakoś radzić!
Czy mi się wydaje, czy Rysio się zaokrąglił?!
Czy mi się wydaje, czy Rysio się zaokrąglił?!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Po co będzie się wysilał jak może do tego celu wykorzystać tunel Wie, że Duża go kocha i zrobi nowy tunel
Rysio jest cudowny! Do końca życia będę żałowała, że go nie zatrzymałam!
Ale przynajmniej aviczkowe stado będzie się nim cieszyć!
Ale przynajmniej aviczkowe stado będzie się nim cieszyć!
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jaki bystrzak z niego i do tego przystojnyaviczka pisze: Wczoraj rano sprawa się wyjaśniła! Wstałam rano i przyłapałam Rysia na alternatywnym wykorzystaniu tunelu
Dobrze Ci się wydaje Dziś rano Rysio ważyl ok. 820g! Ale to nadal nic w porownaniu z Johnnym- 1050gboe22 pisze:Czy mi się wydaje, czy Rysio się zaokrąglił?!
Ale Rysio młody to jeszcze się trochę rozrośnie. Bo dr Bielecki Johnnego nazywa świnkiem wystawowym XD A jak pierwszy raz zobaczyl Rysia to stwierdził "o jaki szczypiorek"
Martuś - oj tak! oni wiedzą, że ich bardzo kocham i wykorzystują to z premedytacją!
Radzi sobie chłopak!
Ależ okazy! Johnny piękny (przecież wystawowy? ), ale to Rysio zdobył me serce 'majteczkami' na pupce Dobrze, że się dogadują. O tunel wielkich kłótni nie ma?
Ależ okazy! Johnny piękny (przecież wystawowy? ), ale to Rysio zdobył me serce 'majteczkami' na pupce Dobrze, że się dogadują. O tunel wielkich kłótni nie ma?
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Właśnie przeczytałam cały wątek . Obaj panowie są prześliczni .
No przepiękne prosiątka No i ciekawy pomysł aranżacji klatki dla panów Wymiziaj ich od nas no i oczywiście z niecierpliwością czekamy na nowe