ale czad!
  ale czad!  
Moderator: pastuszek

Super!
  Super! Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Świnki zrobią wszystko żeby dostać coś pysznego do jedzenia
 Świnki zrobią wszystko żeby dostać coś pysznego do jedzenia 
 Ciapek jest chętny do treningów, więc kto wie... Może opanuje jeszcze jakieś sztuczki
 Ciapek jest chętny do treningów, więc kto wie... Może opanuje jeszcze jakieś sztuczki   Łatek w ogóle nie łapał co ja od niego chcę, a Cymek z kolei uznał, że  to poniżej jego alfiej godności uganiać się za żarciem, bo żarcie powinno samo przychodzić  jak on zawoła
 Łatek w ogóle nie łapał co ja od niego chcę, a Cymek z kolei uznał, że  to poniżej jego alfiej godności uganiać się za żarciem, bo żarcie powinno samo przychodzić  jak on zawoła 

U moich leniwców to nie przejdzie
 U moich leniwców to nie przejdzie  
 zapraszam również do nas
 zapraszam również do nas  

Strasznie tęsknię za tym cieplutkim ciałkiem...
 Strasznie tęsknię za tym cieplutkim ciałkiem...

Sama tresowałam swoja pierwszą świnkę, później chomiki i papugi, te ostatnie najskuteczniej, nie ma nic weselszego niż widok nimfy robiącej fikołka :p
 Sama tresowałam swoja pierwszą świnkę, później chomiki i papugi, te ostatnie najskuteczniej, nie ma nic weselszego niż widok nimfy robiącej fikołka :p