★ młodziutka Ai szuka koleżanki [ w DS] ★

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
kakazuma
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Re: ★ młodziutka Ai szuka koleżanki [wstępna rezerwacja]★

Post autor: kakazuma »

No co zrobić, taka praca...codziennie mam do czynienia z plikami o rozszerzeniu .ai.
Obrazek

To się mi od razu skojarzyło :D

Oj no nieważne, świnka przepiękna, zazdraszczam przyszłemu DS! :love:
odeta89

Re: ★ młodziutka Ai szuka koleżanki [ rezerwacja]★

Post autor: odeta89 »

Moi Drodzy,
Ai niedługo pojedzie do Wrocławia, gdzie dokończy u lubię kwarantannę, a później przeniesie się na drugą stronę klatki schodowej do Uli i jej świńskich dziewczyn :)
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Czekamy cierpliwie :D
Obrazek
lubię

Post autor: lubię »

Bez przesady, Jelcz-Laskowice to nie druga strona klatki schodowej :lol: Ale do pracy Uli mam faktycznie blisko. Wyprawka się suszy :102:
odeta89

Ai dotarła bezpiecznie do Wrocławia wczoraj wieczorem :jupi: kwarantannę dokończy u lubię i w połowie tygodnia wyruszy do DSu :)
lubię

Wczoraj była trochę przestraszona (ale nie udawała martwej ;) ), więc zaparzyłam sobie herbatę i siadłam, mając małą na kolanach i twardy zamiar siedzenia, aż się z nami oswoi (z góry założyłam, że to może potrwać). W połowie kubka Ai już mnie ochrzciła, zeżarła całą lebiodkę, jaką miała do dyspozycji i łażąc po mnie zagadywała pozostałe prośki :D O leżeniu nie ma mowy, ale bać, to ona się nie boi. Może trochę ją peszą nowe dźwięki i zapachy, ale energia ją roznosi i nie daje siedzieć schowanej w domku :)
lubię

No i pojechała, prosto z kontroli :) Myślę, że będzie dobrze, u mnie się z dziewczynami bez jednego turkotu dogadała, a że baardzo potrzebuje świńskiego towarzystwa, to ze starszymi też się pewnie bez problemu zakumpluje.
odeta89

:jupi: czekamy na wieści!
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Ai przejęłam jeszcze u weterynarza. Po wypuszczeniu w domu od razu wyruszyła na zwiedzanie pokoju. Szybko zaprzyjaźniła się z Bubą dzięki czemu moje Starsze Panie mogą odpocząć :) Z Bubą szalały około godziny, po czym wymęczona Buba poszła spać, a Ai dalej szalała już solo. Jedyny problem jest taki, że Buba zajęła domek w klatce i traktuje go jako swoje terytorium. Czasem inne mogą z niego korzystać, a czasem zostaną pogonione. Mimo tego, od pół godziny są zamknięte w klatce i jest spokój :D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”