Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Szkatuła i Żyleta-czyli baby z charakterem,Chelsea za TM

Post autor: Dzima »

WRACAM DO ŻYCIA! Umierałam od wtorku, miałam gorączkę 39,8 i w ogóle grypę żołądkową, więc ścisła dieta. Kiedy były lepsze chwile wchodziłam na forum z telefonu, żeby choć trochę być na bieżąco...za to swoje świnie zaniedbałam :redface: bo leżałam chora w salonie, a one siedziały same i nieoprzątnięte w pralni :nie_powiem: przeżyłam niezły szok kiedy zabrałam się za sprzątanie :lol:
Dzisiaj nadrobię ten stracony, bezzdjęciowy czas:
Przed akcją w Pestce w Poznaniu, musiałam zdemontować półkę w klatce, bo inaczej nie mogłabym jej złożyć, a i tak miałam problem żeby zapakować się do "cieniasa" Obrazek
Więc w klatce został zamontowany hamak trójkątny, myślałam, a wręcz byłam pewna, że będzie należał do Żylety, bo Szkatuła nie ma w sobie takich pokładów energii, żeby władować na niego swój królewski tyłek....a jednak...pazerne zwierzę jest zdolne do wszystkiego:
i tak sobie go użytkowały, jedna bardziej, druga duuużo mniej...
Obrazek

Tak wyglądało nasze stoisko w niedzielę 18.05
:spsm:
Obrazek
A tak zachowywały się moje baby kiedy Marta z mężem zabrały Szkatule Antka sprzed krat i czar zainteresowania prysł Obrazek
Obrazek

We wtorek rano czułam się jeszcze dobrze, więc baby miały wybieg na dworze.
Wiktor w końcu w miejscu odpowiednim dla siebie :twisted:
Obrazek

Obrazek

Dodam w końcu te obiecane zdjęcia, ale mistrz fotografii to ich nie robił....<wiktor> Obrazek
Obrazek

No i reszta świństwa:
Obrazek

To wszystko? Nie ma nic więcej do jedzenia?
Obrazek

Żyleta nie wybrzydzała
Obrazek

Nic tutaj nie widziałeś Obrazek
Obrazek

Obrazek

W końcu jakieś urozmaicenie, bo przecież nie wyżyję na samej trawie! Jadłam ją aż 10min!!
Obrazek

Muszę się wyczyścić trochę przed jedzeniem, przecież zadawałam się z tym małym plebsem, którego mam zawsze z nosem w mojej Obrazek
Obrazek
Jeszcze tylko szybki przegląd podwozia
Obrazek
Wieczorem-zgon (i to nie alkoholowy) Obrazek
I tak doszliśmy do zdjęć z wczorajszego popołudnia. Czułam się trochę lepiej to ogarnęłam ten cały chlew

Obrazek

Ciekawy kadr? Obrazek
Obrazek

Żyleta znowu zapchana jedzeniem...wszystko świeże i pachnące, co najważniejsze nie pryskane, bo od sąsiadki z ogórka
Obrazek

AWRRRR!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Świnia longer?
Obrazek
A nieeee, to Szkatuła nie mogła się zdecydować gdzie się usadowić
Obrazek
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elka_w

Post autor: elka_w »

łooooooo śliczności śliczności !!!!!!
Jutro będzie u mnie działkowy leżing :)

Super dziewczyny się dogadały i kto by się spodziewał po Szkatule :102:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze:wszystko świeże i pachnące, co najważniejsze nie pryskane, bo od sąsiadki z ogórka
Dzima nie wiedziałam, że u Was uprawia się warzywa w OGÓRKU :lol:

Żyleta jak już ładnie zarasta :love: A zdjęcia w zagrodzie pierwsza klasa :ok:
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Super fotki :) Tez bym chętnie Lusie wygoniła na dwór, ale niestety nie mamy ogrodu ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dzima żyje! :yahoo: :szczerbaty:
A tak na poważnie, to dziewczęta są boskie. Chociaż w sumie to już pisałam mnóstwo razy... :D
Świński jamnik najlepszy :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

martuś pisze: Żyleta jak już ładnie zarasta :love:
Nie na długo Obrazek Dzisiaj było bliskie spotkanie 3stopnia z nożyczkami, znów sama ją cięłam to się pewnie domyślacie jak wyszło..... :szczerbaty: prawieładnie
Widziałam jak jej gorąco, bo Szkatuła leżała na legowisku, a ona zawsze szukała miejsca na chłodnej podłodze, choć w pralni nie mam tak gorąco jak piętro wyżej w salonie.
Szkatuła ostatnio daje upust swoim skrywanym emocjom i skumulowanej wredocie w najczystszej postaci. Goni Żyletę z każdego miejsca, w którym się położy. Kiedy będę budowała dziewczynom klatkę z C&C muszę wziąć po uwagę, żeby wszystkiego było podwójnie nawet jeden średnio używany hamak to za mało :roll: ale wracając do dzisiejszej zbliżającej je psychicznie kąpieli...
Obie wyszorowane, podwozia wypucowane, pazurki obcięte, uszy czyste, a Żyleta jakbym miała maszynkę to byłaby teraz gładkowłosa, ale nie mam....więc skróciłam ją nożyczkami.
Obrazek

Fale dunaju
Obrazek

Seler na otarcie świńskich łez. Szkatuła strasznie panikowała, Żyleta nawet nie drgnęła przy mojej walce z jej kudłami.
Obrazek

Za co to? Przecież byłam grzeczna...
Obrazek

I w efekcie tył jest mega krótki, a potem w miarę opadania i sił i chęci, włosy są coraz dłuższe.
Obrazek

Ejj Żylcia trzaśniemy se słitfocie na Caviarnie? Czyli fotka z łapki, a wiadomo świnki mają krótkie łapki... :laugh:
Obrazek

Byle do koryta
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Masz coś lepsiejszego niż w misce? Daj! Daj!
Obrazek

Obrazek
Obrazek

W natarciu na nowo urządzoną klatkę
Obrazek

Obrazek

A kuku
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Skutecznie poprawiłyście mi humor ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Żyleta :lol: Chyba będziesz musiała zainwestować w maszynkę bo zaraz zaczną się na prawdę duże upały i będziesz musiała ją golić na łyso :szczerbaty: Szkatuła też by się wtedy załapała :szczerbaty:
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima postaralas sie :D
Swinia longer jest super!
Do twarzy Ci w tej klatce :laugh:
Dziewczyny maja fajny wybieg, ten w domu i ten na dworze.
Wiesz co na lato bedziesz musiala Zylecie krocej scinac wlosy bo w POlsce sa niezle upaly :tired:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Chyba znów czas wprowadzić w klatce surowe warunki, Szkatuła chce leżeć wszędzie gdzie Żyleta, a czasami to w ogóle nie pozwala jej wejść do klatki :idontknow:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”