Tak, Józek już w domku, dostaję wieści ze jest kochany, noszony, miziany... ech, słowem, dobrze mu tam. Choć tęsknię za tym małym szkrabem to cieszę się że ma dobrze... uszczęśliwił swoją obecnością cała rodzinę
Hahaha, Balbi to taki mój kochany rozczochraniec - po bokach gładka a u góry rozetkowa dziewczyna - kundelek U mnie w domu mówią o niej "czyrokez"...hahaha
Dziewczynki rzeczywiście ustatkowane już... patrzą aby pojeść, pobobczyć i pospać Ale czasem powera dostają. Tak właściwie to nigdy nie kojarzyłam tego ich turkotania i ganiania się z fazą ich cyklu ale może rzeczywiście w czasie rui są głośniejsze, muszę przyuważyć.
A co do doświnienia to raczej się wstrzymam, wiesz my musimy być mobilne, we 3-kę jeszcze dajemy radę wpakować się do auta i wyjazd, ale jak nas będzie więcej to już takie łatwe nie będzie
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona moje urocze prośki:) + tymczasowo Mały świ
JA juz nie przyjmuje zadnych swinek pod moj dach z wiadomych powodow. Kto zna moj watek ten wie, ale gdyby ktos mi podrzucil tego swinka powyzej to przyznam, ze chyba nie oddalabym. Takiego slodziaka to ja jeszcze nie widzialam
Edit: Twoje dziewczyny tez sa slodkie, tylko, ze ja zakochalam sie w tym malenstwie
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki:)
No dziewczyny, ja tu próbuję wyjść na prostą, pogodzić się z tym ze taki skarb oddałam... wymyśliłam sobie nawet całkiem sensowne wyjaśnienie "ma dobry dom, jest kochany, uszczęśliwił rodzinę" a wy mi tu tylko kłody pod nogi... że słodziak, że przylepka, że nie oddały byście
Bo pojadę po niego i odbiorę nowym właścicielom jeszcze
Bo pojadę po niego i odbiorę nowym właścicielom jeszcze
Balbinkowo, nie no szkoda kastrowac takie malenstwo. A ma tam kolege? Zapros ta rodzinke na forum.
Nawet nie wiesz ile bym dala zeby miec takiego przytulaka A z moimi chlopakami jest tak, ze moge pomiziac ale zaraz dostane z zebow, albo mnie podrapie, a o wylegiwaniu sie na ramieniu to moge sobie pomarzyc i poogladac fotki takich slodziakow na forum. Wiec rozumiesz mnie teraz
Nawet nie wiesz ile bym dala zeby miec takiego przytulaka A z moimi chlopakami jest tak, ze moge pomiziac ale zaraz dostane z zebow, albo mnie podrapie, a o wylegiwaniu sie na ramieniu to moge sobie pomarzyc i poogladac fotki takich slodziakow na forum. Wiec rozumiesz mnie teraz
oK. to rozumiem ANYA . Wiesz, ja mam baby które miziate są... to poleżą na kolankach, to na ramieniu (do pierwszego zsiurania)... miło nam razem Ale jakby były niedotykalskie to pewnie bym go nie oddała miziaka-słodziaka jednego
Oczywiście zaproszę na forum jego nowy domek. Na razie jest sam, ale może i się doświnią dla Józka, jak zobaczą że w kupie raźniej
Oczywiście zaproszę na forum jego nowy domek. Na razie jest sam, ale może i się doświnią dla Józka, jak zobaczą że w kupie raźniej
Powiedz im o samczykach z adopcji, bo jest do wyboru do koloru. Nie dosc ze pomoga jakiejs innej swince to jeszcze sprawia ze ich swinka bedzie bardziej szczesliwa.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pewnie!! Zaproś ich na forum i pokaż adopciaki Widziałaś białego Elvisa? Po wyleczeniu grzybka będzie przepiękny, a podobno jest straszna przylepa, od razu się zakochająANYA pisze:Powiedz im o samczykach z adopcji, bo jest do wyboru do koloru. Nie dosc ze pomoga jakiejs innej swince to jeszcze sprawia ze ich swinka bedzie bardziej szczesliwa.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Balbinko, jakie ty masz boskie świneczki
Tak Ci zazdroszę tego nakolannego miziania, a już Józek to totalny odjazd (szkoda, że tak króciutko z Wami gościł), ale przy takich słodkich kobitkach chyba nie będziesz aż tak odczuwała jego nieobecności. Cieszymy się , że maluch znalazł dobry domek
Tak Ci zazdroszę tego nakolannego miziania, a już Józek to totalny odjazd (szkoda, że tak króciutko z Wami gościł), ale przy takich słodkich kobitkach chyba nie będziesz aż tak odczuwała jego nieobecności. Cieszymy się , że maluch znalazł dobry domek
Dzima, ANYA właśnie widziałam Elvisa... cudooo Jak się podtuczy i wyjdzie z grzyba to będzie prześliczny prosiek:))
Nowym właścicielom Józka dałam namiary na forum, tzn. zaprosiłam ich z delikatną aluzją że może znajdą tu jakiegoś kolegę dla Józia Oby tak się stało!!!
tosiulek2014 miło nam że zawitałaś Moje dziewczyny dorodne, utyte... yyy tzn. dobrze odchowane, nie to co ta twoja kruszynka... pracuj nad nim to też będzie taki urodziwy jak te moje 2 prosinki Dziękujemy za komplementy i pozdrawiamy!!!
Edit.: To wy tu gadu-gadu a ja pójdę wykąpać moje panieniki... to będzie ich pierwsza kąpiel odkąd są u mnie, życzcie mi żebym ich nie potopiła, a dziewczynom aby to przeżyły i nie kwiczały za głośno
Nowym właścicielom Józka dałam namiary na forum, tzn. zaprosiłam ich z delikatną aluzją że może znajdą tu jakiegoś kolegę dla Józia Oby tak się stało!!!
tosiulek2014 miło nam że zawitałaś Moje dziewczyny dorodne, utyte... yyy tzn. dobrze odchowane, nie to co ta twoja kruszynka... pracuj nad nim to też będzie taki urodziwy jak te moje 2 prosinki Dziękujemy za komplementy i pozdrawiamy!!!
Edit.: To wy tu gadu-gadu a ja pójdę wykąpać moje panieniki... to będzie ich pierwsza kąpiel odkąd są u mnie, życzcie mi żebym ich nie potopiła, a dziewczynom aby to przeżyły i nie kwiczały za głośno