Galaretka i Żelatyna ds[Oborniki Wlkp]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Galaretka i Żelatyna ds[Oborniki Wlkp]

Post autor: Dzima »

GALARETKA

- wiek świnki -ok. 6-8 miesięcy
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjny nr świnki - 4334
- miejscowość w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Dzima, Oborniki k.Poznania
- historia zwierzęcia - Galaretka wraz z Azogiem (na dt Aneta914) została porzucona u pewnej pani, u której miała być na wakacjach. Kiedy okazało się, że to parka, świnki nie zostały odebrane. Galaretka urodziła samca i samiczkę, lecz nadal siedzieli całą rodziną, więc ponownie jest w ciąży. EDIT. 6.10 urodziła 3 maluszki
- stan zdrowia - Zdrowa
- informacje dot. diety - VL CC, Beaphar Natura, sianko, warzywa wszystkie możliwe
- stan adopcji - DS boskanutella
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki, z Żelatyną
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - Dzima PW (wiadomość prywatna) lub dzimaaga@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - ja sama

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ŻELATYNA
- wiek świnki - 1,5 miesiąca
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjny nr świnki - 4335
- miejscowość w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Dzima, Oborniki k.Poznania
- historia zwierzęcia - Córka Galaretki. Urodziła się na hoteliku u pani u której Galaretka i Azog mieli tylko być na wakacjach.
- stan zdrowia - Zdrowa
- informacje dot. diety - VL CC, Beaphar Natura, sianko, warzywa wszystkie możliwe
- stan adopcji - DS volley1994
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki, z Galaretką lub z ewentualną córką
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - Dzima PW (wiadomość prywatna) lub dzimaaga@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - ja sama

Obrazek

Obrazek

Spadam. Nie będę pozować
Obrazek

Obrazek

Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Szukają dobrego, odpowiedzialnego domu z klatką (minimum 100cm długości dla 2 samic) + codzienne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną. Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej
Ostatnio zmieniony 03 lis 2018, 21:52 przez Dzima, łącznie zmieniany 5 razy.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Falbala

Re: Galaretka i Żelatyna [Oborniki Wlkp]

Post autor: Falbala »

Przepiękne. Szybko znajdą nowy dom.
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Hahaha ale fuuuuje, będą mieć branie 8-)
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Awatar użytkownika
Aneta914
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Aneta914 »

Też mam takie "brzydaki", ojca Żelatyny i syna Galaretki :)
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2018, 18:50 przez Aneta914, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Jakie "brzydaki"...?! Toż to sama łyso-włochata słodycz! :D
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Blee :neener: na dodatek ten maluch u Anety to wilkołak, z jakąś białą szczeciną na skórze :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Fajne świnie, a właściwie małe cuda :buzki: Choć cechy niestety zdradzają, że dziołchy prosto z pseudo. Wilkołaki to moje marzenie. Zajebiste w dotyku. Po 2 latach poszukiwań powierzono mi śliczną dziołchę lilac :love: A co do włochatych i gołych, to kwestia dość typowa: jedni wolą ogórki, a drudzy ogrodnika córki :D Mnie zupełnie nie kręcą rozety i wszelkie podłogowe mopy długowłose z kilogramami trocin w welonie i szklanką siuśków w tyłku, a już jak widzę kilogramy kłaków na każdym kroku, nawet w talerzu, to życzę powodzenia :lol: Miałam raz i wystarczy. Za dobry domek dla dziewuch, oby trafiły na kogoś kto ma trochę sensownego doświadczenia i rękę do Skinnów i uzna je za godne czegoś więcej niż tylko marne "bleee czy fujjj" :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Pewnie, mam nadzieję że zgłosi się miłośnik skinny. To naprawdę specyficzna rasa. Strasznie dużo jedzą, szok. Wiem że Galaretka jest w ciąży i to też ma wpływ na apetyt.
A Żelatyna jest mega głośna, o wszystko krzyczy, jak tylko usłyszy że ktoś wchodzi to już zaczyna koncert. Jej syrena alarmowa bije na głowę chór pozostałej 6ki :lol:
Pyrka
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: lunorek »

Skinniory są bardzo żywiołowe. I żarłoczne. Ale też miziaste i - jak już się oswoją z nowym właścicielem - zwykle mega proludzkie. Zobaczymy co tam się u Was wykluje, będę zapuszczała żurawia, ale szczerze mówiąc to boję się kolejnych łączeń. Udało mi się połączyć razem gołą 5tkę, ale przy próbie dołączenia 6tej do stada była już regularna III wojna światowa. Przyczajony tygrys, ukryty smok :P Najlepiej byłoby gdyby obie znalazły dom razem, tj. matka i córka, a maluchy sparować, o ile będzie co parować, bo do łączenia to dojrzewające baby zwykle łatwe nie są. Gdyby trafił się mały wilkołak płci pięknęj dajcie cynk, może akurat chwyci za serce :102: 8-)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Galaretka robi się ogromna :nie_powiem:
Żelatyna nadal pod znakiem zapytania....
Łyse babeczki a tu zero pytań :|
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”