Tutaj dzielimy się opiniami na temat Pana lek. wet Jakuba Ruszkowskiego.
Aktualnie przyjmuje:
UCMW Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej ul.Szydłowska 43, Poznań
http://www1.up.poznan.pl/ucmw/
Godziny otwarcia:
Pn - Pt: 08:00 - 21:00
Sob - Ndz: 10:00 - 18:00
Kontakt:
tel. 61 84 666 84
Uwaga!
Wizyty wymagają zapisania się telefonicznie!
Jakub nie przyjmuje we wszystkie dni, dlatego również należy dzwonić z umówieniem się do konkretnego lekarza.
[POZNAŃ] lek. wet. Jakub Ruszkowski
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
[POZNAŃ] lek. wet. Jakub Ruszkowski
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: [POZNAŃ] lek. wet. Jakub Ruszkowski
Jakub przyjmuje w poniedziałki i piątki od 8 do 15:30, wtorki, środki i czwartki od 15:30 do 21:00, weekendy różnie.
Najlepiej dzwonić do kliniki, przynajmniej kilka dni wcześniej, żeby się zapisać. W nagłych przypadkach Jakub przyjmuje od razu, bez kolejki.
W tym momencie, Jakub jest to mój weterynarz numer jeden w Poznaniu! Bardzo się cieszę, że W KOŃCU pojawił się ktoś znający się na zwierzętach egzotycznych. Jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, zaangażowania i wiedzy. Lecze u niego wszystkie tymczasy, a także swoje prywatne świnki. Jest osobą o ogromniej pasji, wielkiej cierpliwości (chyba, że ma ją tylko do mnie ), potrafiącą współczuć i starającą się pomóc w każdej sytuacji (jeden z cięższych przypadków - Carbon -> https://www.forum.swinkimorskie.eu/view ... =62&t=8590). Jakub, mimo że jest stosunkowo młody (przed 30stką), ciągle się szkoli, zdobywa nową widzę i doświadczenie, widać, że bardzo mu zależy i bardzo chce. Nie mogę o nim powiedzieć złego słowa. Mam do niego pełne zaufanie i polecam go, wszystkim szukającym dobrego weta w Poznaniu
Cała klinika jest bardzo nowoczesna, mają dużo i dobrej jakości sprzęty oraz łatwo dostępne leki. Panie z recepcji zawsze miłe, uśmiechnięte, pomocne.
Ceny za wizyty, leczenie, kontrole, badania raczej średnie. Zależy co do kogo znaczy tanio, a co drogo. Jak to mówią, jak coś jest dobre, to nie może być zbyt tanie
Najlepiej dzwonić do kliniki, przynajmniej kilka dni wcześniej, żeby się zapisać. W nagłych przypadkach Jakub przyjmuje od razu, bez kolejki.
W tym momencie, Jakub jest to mój weterynarz numer jeden w Poznaniu! Bardzo się cieszę, że W KOŃCU pojawił się ktoś znający się na zwierzętach egzotycznych. Jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, zaangażowania i wiedzy. Lecze u niego wszystkie tymczasy, a także swoje prywatne świnki. Jest osobą o ogromniej pasji, wielkiej cierpliwości (chyba, że ma ją tylko do mnie ), potrafiącą współczuć i starającą się pomóc w każdej sytuacji (jeden z cięższych przypadków - Carbon -> https://www.forum.swinkimorskie.eu/view ... =62&t=8590). Jakub, mimo że jest stosunkowo młody (przed 30stką), ciągle się szkoli, zdobywa nową widzę i doświadczenie, widać, że bardzo mu zależy i bardzo chce. Nie mogę o nim powiedzieć złego słowa. Mam do niego pełne zaufanie i polecam go, wszystkim szukającym dobrego weta w Poznaniu
Cała klinika jest bardzo nowoczesna, mają dużo i dobrej jakości sprzęty oraz łatwo dostępne leki. Panie z recepcji zawsze miłe, uśmiechnięte, pomocne.
Ceny za wizyty, leczenie, kontrole, badania raczej średnie. Zależy co do kogo znaczy tanio, a co drogo. Jak to mówią, jak coś jest dobre, to nie może być zbyt tanie
Ostatnio zmieniony 05 sty 2020, 21:26 przez Aneta914, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje prosiaki : Klementynka / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: [POZNAŃ] lek. wet. Jakub Ruszkowski
Niezła rekomendacja Aneta. Rzeczywiście nareszcie, bo Poznań był bardzo biedny w wetów od gryzoni.
Dobrze wiedzieć, że jest nowy dobry lekarz.
Dobrze wiedzieć, że jest nowy dobry lekarz.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka