Tutaj dzielimy się opiniami na temat Pani lek. wet Karoliny Szczepańskiej.
Ze strony internetowej gabinetu:
Lek.wet. Karolina Szczepańska
Interesuje się interną psów i kotów, a w szczególności kardiologią, endokrynologią i gastroenterologią, oraz zwierzętami futerkowymi.
Prywatnie dumna właścicielka 6 kotów, psa, oraz papużki falistej.
Absolwentka UP we Wrocławiu, uczestniczka licznych konferencji i warsztatów weterynaryjnych.
Plany na przyszłość - specjalizacja w kierunku kardiologii, oraz dalsze pogłębianie wiedzy na temat zwierząt egzotycznych
Aktualnie przyjmuje:
Os. Wichrowe Wzgórze paw.103, Poznań
Gabinet czynny:
od poniedziałku do piątku
w godz. 9:00 - 19:30
oraz w soboty 10:00 - 14:00
Nagłe przypadki i wizyty domowe:
603 513 738
Słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej weterynarz, więc uważam, że powinna się tu znaleźć.
Myślę, że taka weterynarz dobrze wróży świnkom w Poznaniu i okolicach
[POZNAŃ] Lek.wet. Karolina Szczepańska
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
[POZNAŃ] Lek.wet. Karolina Szczepańska
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: [POZNAŃ] Lek.wet. Karolina Szczepańska
Jak najbardziej polecam dr Karolinę. Robimy u niej korekcje ząbków co 3 tygodnie. Wcześniej jeździliśmy do Warszawy, więc strasznie się cieszę, że w końcu znaleźlismy w Poznaniu kogoś kto dobrze to robi Tosia po wziewce szybko dochodzi do siebie, usg itp pani dr robi bardzo dokładnie, jest czas dla każdego pacjenta, bez pośpiechu, super podejście do zwierzaków, ceny ok. Wszystkie moje świne już tam mają kartoteki Jeszcze chomisia muszę zabrać.
Ja również bardzo polecam!
Miła, z dobrym podejściem do zwierzaka, a co ważne, z ogromną wiedzą! Po "przetestowaniu" wetów w Poznaniu, zdecydowanie Pani Karolina jest najlepszym wyborem! Ceny też na prawdę w porządku, wziewka na miejcu.
Miła, z dobrym podejściem do zwierzaka, a co ważne, z ogromną wiedzą! Po "przetestowaniu" wetów w Poznaniu, zdecydowanie Pani Karolina jest najlepszym wyborem! Ceny też na prawdę w porządku, wziewka na miejcu.
też polecam, dobre podejście do moich chłopaków miała, miałam ich tydzień dopiero a ona sobie z nimi poradziła, póki co byliśmy tylko na wizycie kontrolnej tam