JOGI
- waga 1250g
- wiek - 2,5/3 lata
- płeć - samiec
- nr adopcyjny – 4286
- stan adopcyjny: zarezerwowany (do osamotnionego Yetiego z tego watku: viewtopic.php?f=62&t=3680&hilit=Fasolka ... 60#p213554).
Historia zwierzęcia, przebyte choroby - świnka oddana przez osobę prywatną z przyczyn osobistych. Zdrowy, duży, spokojny.
Miał w marcu zabieg usunięcia zmiany skórnej, po którym została dość brzydka blizna i braki w futrze. Za to mamy wydruk hispatu, z którego wynika, że zmiana była niezłośliwa i została usunięta w całości, z marginesem tkanek.
Zdjęcie silje (i od razu uprzedzę okrzyki - jest ładny, ale w naturze nie aż tak, jak na zdjęciu )
# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo - Porcella, Warszawa
# informacje dotyczące diety: je średnio, nie lubi selera, poza tym - karma, siano, zioła, pije z poidła.
# kontakt do osoby decyzyjnej – PORCELLA PW (wiadomość prywatna) lub porcella7@gmail.com
# informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domy - spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie - to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana.
Jogi - znalazł kolegę w Warszawie
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Jogi - poszukuje kolegi Warszawa (rez.)
Fotogeniczny w takim razie jest na pewno Zakochałam się, żeby się tylko moje kudłacze nie dowiedziały .
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Powiem szczerze - przyjechał do mnie, bo Yeti prawie nie jadł po utracie kolegi, i zaczynał bobczyć w miejscu, gdzie leży. Nie wiem, czy chlopcy się dogadają - nie mam 100% pewności, bo starszy pan okazał się ostrym zawodnikiem, ale przynajmniej werwa w niego wstąpiła. Tak, że wątek Jogiego od razu do rezerwacji, a co wyjdzie - zobaczymy...
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Mocno trzymamy kciuki za łączenie chłopaczków a Jogiś jest śliczny
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nie dziwię się, że silje kusiło zostawienie chłopaka
Trzymam kciuki za dogadanie panów
Trzymam kciuki za dogadanie panów
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Prawda, że piękny on i skradł mi serducho. Ale najbardziej go polubiłam za spokój, zrównoważenie.
Bardzo mądry świnek naprawdę. Potrafił godzinami stać oparty łapkami o wkład chłodzący, kiedy były te upały. Moje gamonie nie wiedziały do czego to służy . Stał tak i spokojnie obserwował sobie wszystko, co się w pokoju dzieje. Ewidentnie czekał, aż ktoś go z klatki wyjmie i weźmie na ręce, pomizia. A ja ciągle w biegu.
Teraz będzie miał swojego kolegę i Dużą prawie na wyłączność. Oby się udało wszystko
Ed. Pozwolę sobie wstawić takie niezbyt ładne, ale za to fajne zdjęcie:
Jogi się chłodzi:
I lubi kizianie pod bródko:
No jak się nie zakochać? JAK?
Bardzo mądry świnek naprawdę. Potrafił godzinami stać oparty łapkami o wkład chłodzący, kiedy były te upały. Moje gamonie nie wiedziały do czego to służy . Stał tak i spokojnie obserwował sobie wszystko, co się w pokoju dzieje. Ewidentnie czekał, aż ktoś go z klatki wyjmie i weźmie na ręce, pomizia. A ja ciągle w biegu.
Teraz będzie miał swojego kolegę i Dużą prawie na wyłączność. Oby się udało wszystko
Ed. Pozwolę sobie wstawić takie niezbyt ładne, ale za to fajne zdjęcie:
Jogi się chłodzi:
I lubi kizianie pod bródko:
No jak się nie zakochać? JAK?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Silje! jestem w szoku, że potrafiłaś go oddać Cudny!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Tutaj Jogiś wygląda tak, jakby ledwo co z łóżka wstał... I ta mina "Ale o co chodzi...?"silje pisze: Ed. Pozwolę sobie wstawić takie niezbyt ładne, ale za to fajne zdjęcie:
Jogi się chłodzi:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Strasznie uroczy świniaczek
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Sytuacja jest rozwojowa, tzn nic nie wiadomo na pewno. Jak to z chłopami...