* Wiek świnki- ok ok 10 mies(wrzesień 2018)
* Płeć - samica
* Numer adopcyjny –4178
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka z interwencji w Żyrardowie. rozetka, miała wszoły,do adopcji po porodzie i odchowaniu młodych,z charakteru dzikawa,a przestraszona potrafi delikatnie skubnąć. Połączona z Charybdą, zgrana para
*Informacje dot. diety- trawa, mlecz, seler naciowy, ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka, jabłko, pomidor, arbuz, Cavia Nature. U MAS urodziła Angue i Sybil, ktore razem juz trafiły do domku, co matka przyjęła z radością

* Stan adopcji- DS
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia – razem
* Kontakt w sprawie adopcji: magmagpie, swinka.pomorskie@gmail.com
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- MAS

*Imię świnki- Charybda
* Wiek świnki- ok 4,5 mies(wrzesień 2018)
* Płeć - samica
* Numer adopcyjny – 4247
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- świnka z interwencji w Żyrardowie. Miała wszoły. Wiewiórka która stanie się długowłosą ślicznotką z rozetami. Jakoś mam dobre skojarzenia z tym kolorkiem, bo wszystkie nasze tymczasy w tym kolorze były fajne i zrównoważone. Charybda okazała się mieć charakterek, który zniosła dobrze Kalabria, zatem do adopcji wyłącznie razem
*Informacje dot. diety- trawa, mlecz, seler naciowy, ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka, jabłko, pomidor, arbuz, Cavia Nature.
* Stan adopcji- DS
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia – razem
* Kontakt w sprawie adopcji: magmagpie, swinka.pomorskie@gmail.com
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- MAS

Edit: Przeniosłam Kampanię do wątku Werony, z którą razem trafiły do adopcji. Za to dołączyłam Charybdę, z którą dobrze dogadują się w parze
Edit: Są już w domku!