Kochani wiele osób mnie pamięta i moje poprzednie stadko Pinki i Franio. (elka_ws)
Moi poprzedni panowie Franio (rudy) i Pinki
Już sporo lat minęło a u nas duże zmiany.
Frapi (3 lata)
Drako (3 lata)
Plastuś (2 lata)
Lili (2 lata)
Frapi adoptowany z jaka niespodzianki (2015) jako maluszek szybko nabyliśmy mu kolegę Drako z hodowli zgoda od pierwszego wejrzenia, a łączenie ich to sama przyjemność <3.
Zdjęcie z łączenia Drako + Frapi
Rok później z tej samej hodowli co Drako otrzymałam w prezencie moją malutką pchełkę Plastusia skinn <3
Łączenie chłopców
To była najlepsza decyzja chłopcy stanęli na wysokości zadania i pokochali Plastusia jak swojego
Niestety w listopadzie 2017 u Drako zdiagnozowano nowotwór hormono- zależny bardzo szybko została wykonana operacja wraz z kastracją przebieg był bardzo ciężki a walka o niego trwała długie tygodnie (dopajanie, dokarmianie, wstawanie w nocy). Operacje przeszedł w Krakowie w Slamandrze Pan doktor Siwek wykonał super robotę.
Jakby tego było mało niestety Plastuś po rekonwalescencji Drako nie przyjął go do stada. Pomimo kilkunastu prób zawsze kończyło się krwawą walką (Plastuś tak wbił Drakusiowi zęby w pysk że złamał oba i tak zostały) istna masakra ....
Bardzo długo zastanawiałam się co zrobić wiele osób proponowało by oddać go do adopcji ale nie nie (już kiedyś podjęłam decyzje, której żałuje do tej pory) !!!!
Dlatego dziś mogę powiedzieć że jestem dumna z NIEGO ale i z siebie to więcej niż tylko świnka zachorował na nowotwór wtedy kiedy ja walczyłam z rakiem złośliwym tarczycy z przerzutami byłam już po 2 operacji.
Wiele osób z forum wie jak wiele przeszłam.
Oboje walczyliśmy i wspieraliśmy się dlatego nie mogłam postąpić inaczej DOSTAŁ wspaniałą i piękną żonę, która go bardzo kocha w wzajemnością Tworzą dosłownie idealny duet a ja jestem szczęśliwa że ON jest szczęśliwy !
Drako z żoną
Stado x4 Frapi, Drako, Plastuś i Lila <3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Stado x4 Frapi, Drako, Plastuś i Lila <3
Piękne stadko a Drako z żonką to nawet kolorystycznie idealnie do siebie pasują
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
A no są tacy co pamiętają!
Witamy ponownie!
Witamy ponownie!
- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Witaj Elka i Twoje prosiaki oczywiście. Kiedyś nawet przeszukiwałam forum żeby znaleźć jakąś informację o Tobie. Cieszę się, że jesteś zdrowa . Moje chłopaki już odeszły za TM a z nowymi ( z awatara) nie mogę się zabrać na nowy wątek.
Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A czemu na nowym koncie? Witaj
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wspaniali chłopcy.... Naprawdę wiele przeszłaś i cieszę się że wracasz silniejsza
Ciekawe czy życiowi partnerzy zazdroszczą drako żonki?
Ciekawe czy życiowi partnerzy zazdroszczą drako żonki?
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2018, 21:48 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
A jest opcja odzyskać ? to jaaaa jak najbardziej zaaa !Cynthia pisze:A czemu na nowym koncie? Witaj
Niestety nie pamiętam hasła do konta a podany @ już dawno zlikwidowany.
boe22 pisze:A no są tacy co pamiętają!
Witamy ponownie!
Nie mieli okazji poznać są na osobnych piętrach heheDzima pisze:Wspaniali chłopcy.... Naprawdę wiele przeszłaś i cieszę się że wracasz silniejsza
Ciekawe czy życiowi psrtnerzy zazdroszczą drako żonki?
awa39 pisze:Witaj Elka i Twoje prosiaki oczywiście. Kiedyś nawet przeszukiwałam forum żeby znaleźć jakąś informację o Tobie. Cieszę się, że jesteś zdrowa . Moje chłopaki już odeszły za TM a z nowymi ( z awatara) nie mogę się zabrać na nowy wątek.
To do dzieła !