Albert rezerwacja [Katowice]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Albert rezerwacja [Katowice]

Post autor: Oldzah »

Imię świnki: Albert
wiek świnki: ok 2 lata (na grudzień 2017)
numer adopcyjny: 3895
miejscowość, w której przebywa świnka: u dotychczasowych opiekunów,
historia zwierzęcia, przebyte choroby:zaświadczenie o stanie zdrowia zostało dostarczone
informacje dot. diety:VL CN oraz CC, siano, zioła uzupełniające i podstawowe, babka lancetowata, świeże warzywa i owoce (ogórek, pomidor, marchew, pietruszka, papryka, jabłko), zielenina (nać pietruszki, nać marchewki, liście rzodkiewki, odrobina szpinaku)
stan adopcji:rezerwacja
dodatkowe informacje:do wysterylizowanej samiczki lub łagodnego samca. Albert jest świnką dominującą.
kontakt do opiekuna wątku: Oldzah pw, oldzah83@gmail.com
kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia, obowiązuje wizyta przed adopcyjna, oraz umowa, klatka minimum 100cm, odpowiednia karma i zapewnienie śwince codziennych wybiegów oraz fachowej opieki weterynaryjnej.

Albert :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Albert został porzucony w kartonie ze swoją ciężarną towarzyszką. Zostali od razu rozdzieleni, ale Albert bardzo cierpi na brak towarzystwa, bo prawdopodobnie cały czas był ze swoją towarzyszką. Wobec ludzi jest bardzo towarzyszki, lubi wędrować po całym mieszkaniu a szczególnie do kuchni bo wie że tam może mu coś skapnąć do jedzenia ;)
Ostatnio zmieniony 16 mar 2018, 12:17 przez Oldzah, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Joanna91

Re: Albert szuka domu [Katowice]

Post autor: Joanna91 »

Hej :) Albercik przebywa u mnie w Katowicach. Oferuję transport do 30 km do domu stałego! Jest przeuroczym stworzeniem :102: Chyba w poprzednim wcieleniu był psem, bo chodzi przy nodze :lol: Towarzyski, radosny i energiczny tylko brak mu towarzystwa. Znajdzie się jakiś dobry człowiek, który przygarnie słodziaka? :meeting:
Lkeole

Post autor: Lkeole »

Witam:)
jestem zainteresowania adopcja Alberta. Sprawa wygląda tak że dostałam (wiem, jak to brzmi, ale tak się stało, bardzo prosze nie komentować...) w prezencie świnkę morską i poszukuje jej towarzysza, bo z tego co czytałam lubią mieć przyjaciela ze swojego gatunku. Nie wiadomo ile ma, jest dość duża, trochę przerażona, ale wogole nie agresywna. Pomimo tego że zwierzak nie byl planowany, w sumie to był dużym zaskoczeniem, nie chce go nigdzie oddać i chciałabym żeby miał się dobrze. Poza klatka, szamką, i opieka weterynarza chyba przydałby mu się kompan. Zainteresował mnie Albert ponieważ jestem z okolic Katowic, nie będzie problemu z transportem. Jak wygląda procedura adopcji?
Awatar użytkownika
Oldzah
Kontakt:

Lkeole pisze:Witam:)
jestem zainteresowania adopcja Alberta. Sprawa wygląda tak że dostałam (wiem, jak to brzmi, ale tak się stało, bardzo prosze nie komentować...) w prezencie świnkę morską i poszukuje jej towarzysza, bo z tego co czytałam lubią mieć przyjaciela ze swojego gatunku. Nie wiadomo ile ma, jest dość duża, trochę przerażona, ale wogole nie agresywna. Pomimo tego że zwierzak nie byl planowany, w sumie to był dużym zaskoczeniem, nie chce go nigdzie oddać i chciałabym żeby miał się dobrze. Poza klatka, szamką, i opieka weterynarza chyba przydałby mu się kompan. Zainteresował mnie Albert ponieważ jestem z okolic Katowic, nie będzie problemu z transportem. Jak wygląda procedura adopcji?
Czy masz potwierdzenie od weterynarza, że Twoja świnka to samiec?
Procedura adopcyjna polega na tym, że najpierw jest wizyta przed adopcyjna, a po jej pozytywnej ocenia następuje podpisanie umowy adopcyjnej.

Lkeole

Post autor: Lkeole »

Tak, jest samcem. W takim razie możemy się umówić na wizytę przedadopcyjna?
Awatar użytkownika
Oldzah
Kontakt:

Lkeole pisze:Tak, jest samcem. W takim razie możemy się umówić na wizytę przedadopcyjna?
Zapraszam na PW

rockybonita

Post autor: rockybonita »

Chętnie bym wzięła bo mieszkam na slasku. Ale nie mam żadnej świnki do pary :(
Joanna91

rockybonita pisze:Chętnie bym wzięła bo mieszkam na slasku. Ale nie mam żadnej świnki do pary :(
Proszę zaglądać na forum. W ciągu tygodnia do dwóch na pewno coś się pojawi ode mnie ;)
Awatar użytkownika
Oldzah
Kontakt:

rockybonita pisze:Chętnie bym wzięła bo mieszkam na slasku. Ale nie mam żadnej świnki do pary :(
To proszę się rozglądać za parą do adopcji. Jest tutaj wiele takich i z pewnością, któraś przypadnie do gustu i serce dla niej zabije szybciej :)

Joanna91

Hop hop! Jak tam sytuacja z Albertem wygląda? :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”