- wiek świnki: ok.4-6 m-cy chyba...
- płeć świnki: samiec
- adopcyjne numerki świnek: 2682
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Wrocław, lubię
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: Prosię z tej miski https://www.facebook.com/events/1701331503418109
Jesteśmy po leczeniu grzyba, świerzba i awitaminozy, nadrobiliśmy braki w żywieniu (ale to tajemnica - nie mówcie Dużej

- informacje dot. diety: jedziemy na CN, ale generalnie zje wszystko z ręką włącznie, jeśli nie cofniemy jej odpowiednio szybko.
- stan adopcji: URATOWANY
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji z Bladą Twarzą
ŚWINKA NADAJE SIĘ DO MAŁYCH DZIECI ale wymaga chwili cierpliwości i nadzoru dorosłych
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kaska.karwat@gmail.com, PW
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
- imię świnki: Blada Twarz
- wiek świnki: ok. 8-9 m-cy

- płeć świnki: samiec
- adopcyjne numerki świnek: 2683
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Wrocław, lubię
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: jak wyżej
- informacje dot. diety: jedziemy na CN, ale generalnie zje wszystko z ręką włącznie, jeśli nie cofniemy jej odpowiednio szybko.
- stan adopcji: URATOWANY
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji z Groszkiem
ŚWINKA NADAJE SIĘ DO MAŁYCH DZIECI ale wymaga chwili cierpliwości i nadzoru dorosłych
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kaska.karwat@gmail.com, PW
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Jak wszystkie prosiaki z tej interwencji są bardzo dzikie i przerażone ludźmi, ale z wyraźnym zacięciem do naleśnikarstwa. Jeszcze długa droga przed nami, bo na razie boją się gwałtowniejszych ruchów w pomieszczeniu, branie na ręce wywołuje totalną panikę, ale myślę, że będą to pieszczochy pierwsza klasa.
Oto panowie, sami zgadnijcie który jest który

Jeżyk

W tle: Groszka malowane jajka

Adopcja na zasadach stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Klatka od 100 cm wzwyż, codzienne wybiegi i odpowiednia dieta.
Szukam dobrych, odpowiedzialnych opiekunów zdających sobie sprawę z jakimi obowiązkami wiąże się posiadanie świnki oraz jakie ten gatunek ma wymagania. I nie spieszy mi się